SE | ENG

Atlas Copco Gruvinstallation

Under våren 2019 fick vi uppdraget av Grandpa Electric att leverera en ny utställning till Atlas Copco som välkomnar besökarna nere i gruvan under deras huvudkontor i Sickla.

Uppdraget bestod av att producera en stor ljusskylt som välkomnar gästerna när man kliver ur hissen samt ett galleri av stående skyltar i metall som ramar in gången som leder vidare ner i gruvan. Varje skylt hade sin unika utformning med olika sorters print och interaktivitet. Vi levererade också belysning till utställningen och integrerad belysning i ljusskylten.
Bilder från projektet

Vår leverans

Till det här projektet levererade vi:

Mer bilder

Display installation med stående skyltar
Vänster sidan av gången ner i gruvan med stående skyltar
Metallskivor med print till utställning
Höger sidan av gången ner i gruvan med stående skyltar
Metallskivor med print till utställning
Höger sidan av gången ner i gruvan med stående skyltar

Om Edge

EDGE Design & Technology

EDGE är en helhetsleverantör av design och teknik till möten, event och expo. Vi designar, projektleder och levererar över 300 event och aktiveringar varje år. Sedan starten har vi skapat tusentals miljöer och scener för möten till olika typer av event och evenemang.

Vår affärsidé är att erbjuda avancerade tekniska lösningar tillsammans med scenografi och design. Du som kund får EN kontaktyta och total kontroll på process och ekonomi, från ide till leverans.

Edge grundades 2012 och är en av Sveriges största leverantörer av teknik och design till mötesindustrin. Vi är 40 heltidsanställda och har ett stort nätverk av frilansande specialister som vi anlitar till olika projekt.

Vi blir ofta anlitade för att ta fram lösningar till t ex: företagevent, chefsmöten, mässmontrar, jubileum, hybridevent och aktiveringar av varumärken på evenemang och festivaler.
Läs mer om EDGE