SE | ENG

Invigning

Invigningar är något vi tycker om att göra och ofta gör. En invigning är ofta förknippat med pompa och ståt och oftast sett som något högtidligt. Vi har gjort hundratals små och stora invigningar av olika slag. Det har varit invigningar av nya kontorslokaler, köpcentrum, första spadtag och till och med en centralstation i Sveriges huvudstad, även om själva invigningen var 100år försenad.

Oavsett vad du skall inviga så har vi erfarenheten och lösningarna för att göra din invigning till en succé. Vi levererar ljudanläggningar för tal och artister, ljussättningar av scener och miljöer, fasadprojiceringar, röda mattor och mycket mer.

Våra tjänster för invigningar

Det här är de avdelningar som vanligtvis är involverade när vi gör invigningar:

Ljudteknik

Ljudavdelningen levererar ljudteknik och personal för alla sorters invigningar. De tillhandahåller stora och små ljudanläggningar för utomhus och inomhusmiljöer. De har mixerbord, trådlösa mikrofoner, DJ-utrustning och all utrustning för artister och underhållning.

Ljusteknik

Ljusavdelningen levererar ljussättningar för olika typer av invigningar. Det kan t ex handla om att belysa ett podie där en politiker ska hålla ett invigningstal eller om att miljöljussätta ett helt våningsplan på en ny kontorsbyggnad. Oavsett detta så har vi utrustningen och erfarenheten för att hitta en lösning som passar just din invigning.

Bildteknik

Bildavdelningen levererar bild och kamerateknik för invigningar. Det kan både vara en kameraproduktion som filmar och livesänder din invigning och en eller flera stora bildskärmar som visar ditt budskap samt kamerastöd.

Dekor & Scenografi

Dekoravdelningen bygger scenografier och miljöer till invigningar av olika slag. Det kan vara stora avtygningar på ridåbanor som dras undan eller släpps med magnetdrop på cue eller varför inte en 100m lång röd matta? Dekoravdelningens långa erfarenhet av olika typer av invigningar och hjälper dig att hitta en lösning som rimmar med ditt varumärke.

Print

Printavdelningen levererar alla typer av print för invigningar. De gör helfolieringar av väggar, golv, tak och fönster. De gör också utskurna logotyper i folie och andra material, perfekt för montering på talarstolar, scener och i mässmontrar. De gör också printade mattor, vepor och banderoller. Perfekt när man vill kommunicera saker i stort format.

Projektledning

Våra projektledare har lång erfarenhet av olika typer av invigningar. Hos EDGE får du en projektledare som koordinerar leveransen från alla våra avdelningar och du får EN kontaktyta och ett bollplank från idé till genomförande. Projektledaren ser till att dina visioner blir förverkligade samtidigt som du har full kontroll på alla kostnader genom hela processen.

Visualisering

Att visualisera sitt projekt med ritningar och 3D-Skisser är ett mycket effektivt sätt att skaffa sig en uppfattning om slutresultatet redan innan första lastbilen har lämnat vårt lager. Vi är stolta över att kunna säga att vi levererar det vi ritar eftersom vår 3D-avdelning gör oerhört realistiska renderingar av våra kommande projekt och lösningar.

Grafisk Produktion

Grafikavdelningen producerar jinglar, bumprar och intron till lanseringar och våra grafiker har god kännedom om vilka filformat och inställningar som gör sig bäst på olika typer av skärmar och print. Efter invigningen hjälper vi också till med klippning och redigering av inspelat videomaterial från kameraproduktioner.
Referenscase
Här är några utvalda case för invigning:
Referensbilder
Såhär kan det se ut när vi gör invigning:
Inramning av entrén till invigningen av Stockholm centralstation
Inramning av entrén till invigningen av Stockholm centralstation
Displaymöbel med infälld skärm till digital utställning i samband med invigningen av Stockholm Centralstation
Displaymöbel med infälld skärm till digital utställning i samband med invigningen av Stockholm Centralstation
Specialbyggd scen till invigningen av Stockholm Centralstation
Specialbyggd scen till invigningen av Stockholm Centralstation
Lounge med AR-teknik för besökarna till invigningen av Stockholm Centralstation
Lounge med AR-teknik för besökarna till invigningen av Stockholm Centralstation