SE | ENG

Mässa

Vi producerar mässmontrar och mässkoncept i många olika former och storlekar. Vi gör avancerade monterbyggen med flera våningar, upphöjda golv, inbyggda mötesrum och inspirationsscener. Vi gör också modulära mässkoncept med olika delar som fritt kan kombineras för olika monterstorlekar och tillfällen.

Många mässmonterlösningar vi tar fram har olika former av integrerad teknik. Det kan vara LED-Skärmar som visar digitala budskap på väggar eller hängandes över montern. Vi gör också infällda skärmar i väggar och möbler med eller utan touch funktionalitet och interaktivitet.

Våra tjänster för mässmontrar

Det här är de avdelningar som vanligtvis är involverade när vi gör mässmontrar:

Ljudteknik

Ljudavdelningen levererar högtalare, mikrofoner och ljudteknik för olika applikationer i mässmontrar. Ljud används ofta som stöd för presentationer i större montrar eller till olika typer av underhållning och happenings i montern.

Ljusteknik

Ljusavdelningen tar hand om belysning av montern och rigging av allting som hänger från taket. De gör ljussättningar med klassiska CDM-armaturer, led-armaturer och rörligt ljus för effekter och goboprojektioner.

Bildteknik

Bildavdelningen levererar olika typer av skärmar, LED-väggar, projektioner och annan bildteknik till mässmontrar. De har även hand om it-produkter som datorer för visning av presentationsmaterial, Ipads, surfplattor och nätverkslösningar.

Dekor & Möbler

På vårt dekorlager finns ett stort utbud av möbler för mässmontrar med olika typer av ståbord, soffor, fåtöljer och bord. Vi har även ett stort utbud av diskar, barer och displaymoduler för olika behov.

Snickeri

Snickeriet sköter byggnationen av våra mässmontrar. De använder oftast en kombination av hyresprodukter som mässväggar och väggsystem och producerar även specialdelar för att ge montern ett unikt uttryck. Snickeriet gör även upphöjda golv med infällda kabelkanaler och signaldistribution. De gör stommar för mässmontrar med flera våningar och mycket mera. De tillverkar även specialbyggda möbler och moduler till mässmontrar.

Print

Printavdelningen profilerar mässmontrar med print och produktion av folier för utskurna loggor, dekaler och väggfolieringar. De gör också print till ljuslådor och displaysystem som är ett mycket hållbart sätt att producera ett återanvändbart mässmaterial.

Projektledning

Edge projektledare har lång erfarenhet av mässmontrar i olika sammanhang om miljöer. Oavsett om det handlar om en mässmonter på en klassisk mässa eller en popup-monter utomhus på en golftävling. Hos EDGE får du en projektledare som koordinerar leveransen från alla våra avdelningar och du får EN kontaktyta och bollplank från idé till genomförande. Projektledaren ser också till att du har full kontroll på alla kostnader genom hela processen.

Visualisering

Vår visualiseringsavdelning tar fram skalenliga och måttsatta ritningar på din mässmonter så att du tillsammans med projektledaren från Edge får en bra uppfattning om slutresultatet redan den första lastbilen lämnar vårt lager.

VI kan även ta fram nästan fotorealistiska 3d-renderingar av våra lösningar som verkligen ger en känsla för hur slutresultaten kommer att upplevas. Detta är ett bra hjälpmedel när beslut om lösningar och budgetar ska tas i flera instanser.

Grafisk Produktion

Vår grafikavdelning producerar grafik för både digitala medier och print till mässor och mässmontrar. De är experter på vilka filformat och upplösningar som passar bäst till olika applikationer och hjälper dig konvertera grafik från befintliga brandguides och varumärkes riktlinjer till det aktuella projektet.
Referensbilder
Såhär kan det se ut när vi gör mässmonter:
Mässmonter för Guiness på Stockholm beer and whisky festival Specialbyggd monter för Brooklyn Breweries på Stockholm beer and whisky festival Monter för Eriksberg på Stockholm beer and whisky festival Monter för Dustin på Dustin Expo i Globen / Avicii Arena Monter för Intel på Dustin Expo i Globen / Avicii Arena Monter för Dustin på Dustin Expo i Globen / Avicii Arena Specialbyggd Nespresso bar till HP monter på Dustin Expo i Globen / Avicii Arena Mässmonter med LED-Skärm och två våningar till HP på Dustin Expo i Globen / Avicii Arena Specialbyggd monter/aktivering till företagsevent för Dustin i Globen / Avicii Arena Specialbyggd monter för Goldwell på Goldwell Global Zoom i Barcelona Mässmonter för Tink på Money 20/20 mässan i Amsterdam Specialbyggd monte för Tink på Money 20/20 i Amsterdam