SE | ENG

Grafisk produktion

Grafisk produktion är ofta en stor del av moderna produktioner för möten och event. Det kan handla om att producera digital scenografi till stora LED-skärmar vid ett scen på ett möte med fysisk publik men det kan också vara en paketering av en digital sändning med vinjetter, bumprar och namnskyltar.

I det vi kallar grafisk produktion har vi också valt att paketera våra tjänster för redigering av inspelat kameramaterial. Vi producerar och redigerar videomaterial och filmer för användning på fysiska och digitala event och har god kännedom om vilka filformat och inställningar som gör sig bäst på olika typer av skärmar.

Efter eventet hjälper vi naturligtvis också till med klippning och redigering av det inspelade videomaterialet så att du snabbt kan få det levererat till din målgrupp.

Grafisk produktion för olika tillfällen

Vår grafiska avdelning har lång erfarenhet med spetskompetenser inom grafisk produktion för både digitala och fysiska sammanhang. Vi producerar högupplöst videomaterial på beställning för alla sorters event, möten och expo-projekt.

Här är några exempel på olika sammanhang där vi vanligtvis gör grafiska produktioner:

Produktion av digitala scenografier och videomaterial för scener

Nästan alla scenproduktioner för fysiska möten innehåller en projektionsyta eller någon form av LED-Skärm. Med dessa stora, ljusstarka och högupplösta skärmytor blir det extra viktigt att ha något riktigt bra att visa. Låt oss hjälpa dig producera eller konvertera ett videomaterial som drar maximal nytta av dina videoytor.

Produktion av vinjetter, bumprar och namnskyltarr

Genom att paketera sina videoinslag med vinjetter och bumprar skapar man en professionell inramning på sin videokörning. Kombinerar man det med infällda namnplattor på sina deltagare så blir det precis som på TV.

Inspelning av filmer inför event

Har du en talare som inte kan delta fysiskt på eventet, eller vill du visa upp något för din publik utan att behöva förflytta dom till platsen? Inga problem! Låt oss komma ut till dig och spela in din talare, en intervju, en produktdemo eller en visning av ert nya kontor. Vi har allt som behövs för att både spela in och redigera professionella videos till ditt event.

Redigering och klippning av inspelat kameramaterial efter event

Moderna event har ofta en kameraproduktion med flera kameror som dokumenterar det som händer på scenen. Låt oss ta hand om redigeringen av videomaterialet från ditt event och njut av att ha en färdigklippt eventvideo på ditt skrivbord när du kommer tillbaka till kontoret på måndag morgon.

Produktion av original och motiv till print

En stor del av arbetet för vår grafiska avdelning involverar olika typer av print. Det kan t ex innebära att producera en gigantisk printad vepa med en stadssilhuett som fond till en scen eller att ta fram funktionsskyltar till ett event baserat på en grafisk profil. Vår grafiska avdelning har lång erfarenhet av alla olika sorters arbete med print och hjälper dig att hitta rätt lösning för just ditt projekt.

Vårt erbjudande inom grafisk produktion

Här är några av de erbjudande som utgör vår avdelning för grafisk produktion.

3D-Modellering

Vi jobbar med 3D-modellering i nästan all typ av grafisk produktion. Det kan vara en tredimensionell miljö i en digital scenografi eller som ett element i en bumper eller en vinjett. Eller varför inte som ett motiv för ett stort print? Vi jobbar i ett flertal moderna 3D-mjukvaror men framför allt Cinema 4D, Vectorworks, Depence2 och Lumion.

Videoredigering och klippning

Vi redigerar och klipper alla sorters videomaterial till videoproduktioner inför ett event såväl som efter. Låt oss dokumentera ditt event med en kameraproduktion och sen klippa ihop en eventfilm som du kan distribuera till din målgrupp.

Teknik och personal för inspelning i fält

Vi har all teknik och personal som behövs för att komma ut till dig och göra en inspelning. Det kan vara t ex en intervju med en VD eller med medarbetare som inte kan vara med på plats under ett event eller olika typer av produktdemos och lokalvisningar. Vi kommer ut med kamerautrustning, ljussättning och ljudupptagning - allt som behövs för att göra en professionell inspelning i fält!

Röstläggning och voiceover

Behöver du en speakerröst som intro till din videoproduktion eller till ditt event? Inga problem. Grafikavdelningen gör voiceovers och speakerröster både till videomaterial och till rena ljudinspelningar.

Originalhantering & Print

Vi hanterar alla sorters original och filer för print. Vi producerar original på beställning, anpassar befintliga och hjälper till med den tekniska kunskapen som behövs för att göra stora och komplicerade print, om så behövs. Vi har lång erfarenhet av olika sorters komplexa printlösningar.
Referenscase
Här är några utvalda case för grafik: