SE | ENG

Galamiddag

Nästan alla företagsevent vi gör har någon form av prisutdelning eller Awards. Ofta är det en dag med en konferens, bolagsstämma eller ett chefsmöte som avslutas med en prisutdelning och galamiddag. När vi gör galor eller galamiddagar handlar det ofta om guld och glitter. Vi gör spektakulära ljussättningar, pyroteknik och konfetti, digital grafik med gala-tema och ljudanläggningar med riktigt tryck, perfekt för galor!

Utöver den tekniska lösningen så levererar vår dekoravdelning röda mattor, Oscars-statyetter och gigantiska kristallkronor. Allt som behövs för en galamiddag!

Våra tjänster för Galamiddagar

Det här är de avdelningar som vanligtvis är involverade när vi gör galamiddag:

Ljudteknik

Vår ljudavdelning levererar all ljudteknik som behövs för att göra en gala. Vi har trådlösa handmikrofoner, head-mics, myggor och podiemickar. Vi har stora och små högtalarsystem och den senaste dj-utrusningen. Vi har också all teknik som behövs för band, artister och underhållning. Våra ljudtekniker är vana vid all typ av underhållning och har jobbat med de flesta av Sveriges kändaste artister, från Måns Zelmerlöw och Norlie KKV till Molly Sandén och Kaliffa m.fl.

Ljusteknik

Ljusavdelningen levererar galaljussättningar med miljöljussättningar och scenljus för show och artister. Vi gör även pyrotekniska lösningar med tungrök, kolsyreis, co2-jettar, streamers, sparkels och konfetti. Våra ljustekniker designar tillsammans med dig en ljusshow som premierar dina vinnare!

Bildteknik

Galor brukar ofta vara synonyma med ambitiösa bildlösningar. Varför inte presentera dina vinnare på ett 30m brett videopanorama? Eller på en högupplöst led-skärm? Oavsett vad som passar bäst för din gala så har vi lösningen. Tillsammans med bildskärmslösningen levererar vi bildmixer, kördatorer, clickers, preview-skärmar med mera. Vi levererar även kompletta kameralösningar med steadi-cams, dollykameror och remotekameror.

Dekor & Scenografi

En riktigt bra gala har ofta också en riktigt bra scenografi och design. Vi levererar röda mattan, entréstolpar, Oscarsstatyetter, scenblomster och andra typer av scenografiska element typiska för galor.

Snickeri

Behöver din gala ett designelement som vår dekoravdelning inte har på hyllan? Inga problem. Vårt snickeri producerar specialbeställd dekor för alla olika galor och prisutdelningar. Det kan vara en logga i frigolit eller trä för scen eller entré, specialbyggda talarstolar eller fotomiljöer. Kontakta oss för att se vad vi kan ta fram till just ditt projekt!

Print

Print är en vanlig beställning till galor och prisutdelningar. Det handlar ofta om företagsloggor som utskurna dekaler till talarstolar och podium. Det kan också vara olika typer printade vepor till scener och miljöer eller specialprintade fotoväggar. Printavdelningen gör även badgeväggar, folie för golv och väggar samt fönsterfolieringar.

Projektledning

Våra projektledare är vana vid galor och prisutdelningar och är vana att hantera sekretessen kring nomineringar och vinnare som skall hållas hemliga till just rätt ögonblick. Hos EDGE får du en projektledare som koordinerar leveransen från alla våra avdelningar och du får EN kontaktyta och bollplank från idé till genomförande. Projektledaren ser till att dina visioner blir förverkligade samtidigt som du har full kontroll på alla kostnader genom hela processen.

Visualisering

Att visualisera sitt projekt med ritningar och 3D-Skisser är ett mycket effektivt sätt att skaffa sig en uppfattning om slutresultatet redan innan första lastbilen har lämnat vårt lager. Vi är stolta över att kunna säga att vi ritar det vi levererar då vår 3D-avdelning gör oerhört realistiska renderingar av våra kommande projekt och lösningar.

Grafisk Produktion

Till våra bildlösningar för galor producerar vi också material både före och efter eventet. Vi producerar jinglar, bumprar och intron till skärmar av olika slag och våra grafiker har god kännedom om vilka filformat och inställningar som gör sig bäst på olika typer av skärmar. Efter eventet hjälper vi också till med klippning och redigering av inspelat videomaterial från kameralösningar.
Referenscase
Här är några utvalda case för galamiddag:
Referensbilder
Såhär kan det se ut när vi gör galamiddag:
Specialbyggd scen i plywood till Guldäggsgalan 2022 på Stockholm Waterfront
Specialbyggd scen i plywood till Guldäggsgalan 2022 på Stockholm Waterfront
Scen i plywood med inbyggda LED-skärmar och specialtillverkade ljusarmaturer till Guldäggsgalan
Scen i plywood med inbyggda LED-skärmar och specialtillverkade ljusarmaturer till Guldäggsgalan
Specialbyggd scen till Guldägget 2023 på Stockholm Waterfront
Specialbyggd scen till Guldägget 2023 på Stockholm Waterfront
Guldäggsgalan 2023 på Stockholm Waterfront
Guldäggsgalan 2023 på Stockholm Waterfront
Scen och teknik till Stora Journalistpriset i Bonniers Konsthall
Scen och teknik till Stora Journalistpriset i Bonniers Konsthall
Galamiddag för ICA-Handlarna i Globen / Avicii Arena
Galamiddag för ICA-Handlarna i Globen / Avicii Arena