SE | ENG

Lansering

Vi har gjort många lanseringar av olika slag. Vi har hjälpt till att lansera bilar, flygplan, mobiltelefoner, mjukvaror och varumärken. Oavsett vad du ska lansera så har vi verktygen och kompetensen för att göra din lansering till en succé.

Våra projektledare och tekniker är vana vid att hantera sekretessen kring nya produkter som ska lanseras och har lång erfarenhet av arbete kring den typen av omständigheter. Vi ser till att din produkt blir offentlig precis i rätt ögonblick. Oavsett om den lanseras online eller med ett magnetsläpp.

Våra tjänster för lanseringar

Det här är de avdelningar som vanligtvis är involverade när vi gör lanseringar:

Ljudteknik

Ljudavdelningen levererar ljudteknik och personal till alla typer av lanseringar. De tillhandahåller stora och små högtalaranläggningar för olika lokaler och tillfällen. De har mixerbord, trådlösa mikrofoner, dj-utrustning och all utrustning som behövs för artister och underhållning.

Ljusteknik

Ljusavdelning levererar ljus och rigging till lanseringar. Det kan vara en tross för ett magnetdropp och hundra rörliga movingheads som lyser upp en ny bil precis när tyget faller eller en armatur som projicerar en ny logotyp på en husfasad samma sekund som den lanseras online.

Bildteknik

Bildavdelningen levererar bild och kamerateknik för lanseringar. Det kan både vara en kameraproduktion som livesänder din lansering och en eller flera stora bildskärmar som visar ditt budskap i samband med lanseringen.

Dekor & Scenografi

Dekoravdelningen bygger scenografier och miljöer till lanseringar av olika slag. Det kan vara stora avtygningar på ridåbanor som dras undan eller släpps med magnetdrop när din produkt ska visas eller mekaniska scener som hissar upp produkten ur golvet. Oavsett lösning så har vår dekoravdelning lång erfarenhet av olika typer av lanseringar och hjälper dig att lansera din produkt på ett sätt som rimmar med ditt varumärke.

Snickeri

Där vårt dekorlager tar slut tar snickeriet vid. De specialbygger scener, väggar och tak för lanseringar av stora produkter som bilar och maskiner. De bygger också displaypodier, mässmontrar och andra typer miljöer av för lanseringar av produkter som inte kräver lika stor fysisk yta.

Print

Printavdelningen levererar alla typer av print för lanseringar. De gör helfolieringar av väggar, golv, tak och fönster. De gör också utskurna logotyper i folie och andra material, perfekt för montering på talarstolar, scener och i mässmontrar. De gör också printade mattor, vepor och banderoller. Perfekt när man vill kommunicera saker i stort format.

Projektledning

Våra projektledare har lång erfarenhet av olika typer av lanseringar. Hos EDGE får du en projektledare som koordinerar leveransen från alla våra avdelningar och du får EN kontaktyta och bollplank från idé till genomförande. Projektledaren ser till att dina visioner blir förverkligade samtidigt som du har full kontroll på alla kostnader genom hela processen.

Visualisering

Att visualisera sitt projekt med ritningar och 3D-Skisser är ett mycket effektivt sätt att skaffa sig en uppfattning om slutresultatet redan innan första lastbilen har lämnat vårt lager. Vi är stolta över att kunna säga att vi ritar det vi levererar då vår 3D-avdelning gör oerhört realistiska renderingar av våra kommande projekt och lösningar.

Grafisk Produktion

Grafikavdelningen producerar jinglar, bumprar och intron till lanseringar och våra grafiker har god kännedom om vilka filformat och inställningar som gör sig bäst på olika typer av skärmar och print. Efter eventet hjälper vi också till med klippning och redigering av inspelat videomaterial från kameralösningar.
Referensbilder
Såhär kan det se ut när vi gör lansering:
Digital lansering av BMW i4 i Studio Flex på Quality Hotel Friends
Digital lansering av BMW i4 i Studio Flex på Quality Hotel Friends
Digital lansering i Studio Flex i lokalen Strawberry Fields på Quality Hotel Friends
Digital lansering i Studio Flex i lokalen Strawberry Fields på Quality Hotel Friends
Demostation för funktionen Magic Eraser i samband med lanseringsevent för Google Pixel 7 på Fotografiska Muséet
Demostation för funktionen Magic Eraser i samband med lanseringsevent för Google Pixel 7 på Fotografiska Muséet
Stor ljusskylt som dekor på lanseringsevent för Google Pixel 7 på Fotografiska Muséet
Stor ljusskylt som dekor på lanseringsevent för Google Pixel 7 på Fotografiska Muséet
Specialbyggd dekor med inbyggda smartphone laddare till lanseringen av Google Pixel 7 på Fotografiska Muséet
Specialbyggd dekor med inbyggda smartphone laddare till lanseringen av Google Pixel 7 på Fotografiska Muséet