SE | ENG

Aktivering

En aktivering för oss innebär oftast att man vill framhäva ett varumärke under en tävling, festival eller liknande. Det kan vara en sponsor som vill bygga en pop-up butik på en tävling man sponsrar, ett dryckesleverantör som vill bygga en bar på ett festivalområde eller någon form av inramning av ett event med en avsändares brand.

Vi bygger aktiveringar för inomhus och utomhus sammanhang, pop-up butiker och lokaler för olika ändamål och barer av olika slag. Vi gör också inramningar av festival och tävlingsområden och har lång erfarenhet av olika utmaningar med väder, vind och säkerhet.

Våra projektledare för aktiveringar hjälper dig att realisera dina visioner och hjälper till i dialogen med arrangörer, festivalgeneraler, fastighetsvärdar och andra som kan vara involverade i en varumärkesaktivering.

Våra tjänster för aktiveringar

Det här är de avdelningar som vanligtvis är involverade när vi gör aktiveringar:

Ljudteknik

Ljudavdelningen levererar ljudteknik och personal till varumärkesaktiveringar. Det kan vara högtalarsystem i som spelar bakgrundsmusik och för tal. Det kan också vara större högtalaranläggningar för Dj’s och livemusik i samband med din aktivering.

Ljusteknik

De flesta aktiveringar behöver någon form av ljus. Det kan vara belysning av skyltar och banderoller eller funktionsbelysning inne i pop-up miljöer och montrar. Ljusavdelningen levererar rätt armaturer för rätt tillfälle och har lång erfarenhet av ljussättning av olika typer av aktiveringar.

Bildteknik

Bildteknik till aktiveringar innebära en mäng olika saker. Det kan vara allt från ett par surfplattor i en monter där gästen kan använda ditt företags app till en stor led-skärm för utomhusbruk som visar sponsormeddelanden och livekamera. Bildavdelningen har skärmar av olika slag för både inomhus och utomhusmiljöer, bildmixrar, mediaservrar, kameralösningar och mycket mer.

Dekor & Möbler

Till aktiveringar levererar vi oftast dekor i form av möbler som barer, diskar, soffor, fåtöljer och bord. Vi har även smådekor som våra scenografer använder för att skapa olika typer av miljöer och känslor. Det kan vara ljuskoppar, kuddar och växter i ditt varumärkes färger eller en rustik miljö som förmedlar känslan av vinterland när man ska lansera en ny snöskoter.

Snickeri

Snickeriet bygger många sorters lösningar till aktiveringar. De bygger väggar, golv och tak till utomhusaktiveringar, portaler till tävlings- och festivalområden, barer, trallar och olika typer av specialprodukter som stora loggor och moduler.

Print

När man gör en varumärkesaktivering är det ofta extra viktigt att varumärket syns ordentligt. Printavdelningen levererar print i form av helfolieringar, utskurna folieloggor, print på plexi, metall och trä, banderoller, vepor och mycket mer. Våra erfarna printtekniker har god erfarenhet av vilket material som passar till vilket tillfälle och väderförhållande och hjälper dig att hitta rätt lösning för just ditt projekt.

Projektledning

Edge projektledare har lång erfarenhet av olika typer av varumärkesaktiveringar i olika miljöer. Vår projektledare koordinerar leveransen från alla våra avdelningar och ser till att din vision blir kommunicerad och realiserad inom den avtalade budgeten. Vår projektledare hjälper också till i dialogen med andra parter som kan vara involverade i en aktivering som sponsringsansvariga, festivalgeneraler och fastighetsvärdar.

Visualisering

Vår visualiseringsavdelning tar fram skalenliga och måttsatta ritningar på din aktivering så att du tillsammans med projektledaren från Edge får en bra uppfattning om slutresultatet redan den första lastbilen lämnar vårt lager.

VI kan även ta fram nästan fotorealistiska 3d-renderingar av våra lösningar som verkligen ger en känsla för hur slutresultaten kommer att upplevas. Detta är ett bra hjälpmedel när beslut om lösningar och budgetar ska tas i flera instanser.

Grafisk Produktion

Vår grafikavdelning producerar grafik för både digitala medier och print till varumärkesaktiveringar. De är experter på vilka filformat och upplösningar som passar bäst till olika applikationer och hjälper dig konvertera grafik från befintliga brandguides och varumärkes riktlinjer till det aktuella projektet.
Referensbilder
Såhär kan det se ut när vi gör aktivering:
Specialbyggd strandbar av lastpallar för Corona aktivering på The Weekend Festival i Stockholm Specialbyggd dekorinstallation till Estrella aktivering på Sonar Festival i Stockholm Dekorinstallation för Estrella på Sonarfestival på Nobelberget i Stockholm Mello aktivering på Mall of Scandinavia MOS Snapchat aktivering på Guldäggsgalan på Stockholm Waterfront Specialbyggd bar aktivering för Staropramen på Nordea Masters på Bro Hof Golfklubb Where's the Party? aktivering för Carlsberg Carlsberg aktivering på Kallis i Visby under stockholmsveckan vecka 29