SE | ENG

Awards

Prisutdelningar och Awards är alltid fantastiskt roliga att leverera design och teknik till. Det finns knappast något bättre än att se en värdig vinnare komma upp på scen och ta emot sitt pris i ett riktigt oförglömligt ögonblick.

Vi gör Awards och prisutdelningar i många olika storlekar och former. Det kan vara ett pris i journalistik där vinnaren tar emot sitt pris via länk från andra sidan av världen eller ett tjugotal priser som ska delas ut framför tusentals medarbetare på Tele2 Arena.

Oavsett storlek så är vi noga kring sekretessen med vinnarkuverten och skjuter av jinglar och konfetti med exakt fingertoppskänsla. Din Award är i trygga händer hos oss.

Våra tjänster för Awards

Det här är de avdelningar som vanligtvis är involverade när vi gör Awards och prisutdelningar:

Ljudteknik

Ljudavdelningen levererar ljudanläggningar för alla typer av Awards. Det kan vara två diskreta högtalartoppar på stativ på ett kontor någonstans eller ett fullskaligt PA-system hängandes i taket på en arena. Ljudavdelningen levererar också trådlösa mickar, myggor och headset till både prisutdelare och vinnare. Och naturligtvis all annan ljudteknik som behövs till en Award.

Ljusteknik

Ljusavdelningen designar, bygger och kör ljusriggar för prisutdelningar och Awards. De levererar konfetti och pyroteknik för att fira in vinnarna och följestrålkastare som följer vinnarna med ljus när dom går genom publikhavet upp till scenen för att ta emot sitt pris.

Bildteknik

Bildavdelningen levererar stora skärmar med knivskarp bild perfekta för Awards. Förutom bildskärmar levererar de bildmixers, mediaservers, kördatorer, clickers och allt annat som krävs för att göra en professionell bildkörning på Awards. De levererar också kameraproduktioner och steadi-cams som är med och filmar vinnarna ute i publiken.

Dekor & Scenografi

Dekoravdelningen bygger scener och scenografier till Awards. De gör scener med guld och glitter, röda mattor och stora backdrops med sammetstyger. De gör också talarstolar, scentungor och mattstråk som löper genom sittningen perfekta för vinnarna att gå sin Walk Of Fame på.

Snickeri

Behöver din Award ett designelement som vår dekoravdelning inte har på hyllan? Inga problem. Vårt snickeri producerar specialbeställd dekor för alla olika Award och prisutdelningar. Det kan vara en logga i frigolit eller trä för scen och entré, specialbyggda talarstolar eller fotomiljöer. Kontakta oss för att se vad vi kan ta fram till just ditt projekt!

Print

Print är en vanlig beställning till Awards och prisutdelningar. Det handlar ofta om företagsloggor som utskurna dekaler till talarstolar och podium. Det kan också vara olika typer printade vepor till scener och miljöer eller specialprintade fotoväggar. Printavdelningen gör även badgeväggar, folie för golv och väggar samt fönsterfolieringar.

Projektledning

Våra projektledare är vana vid Awards och prisutdelningar och är vana att hantera sekretessen kring nomineringar och vinnare som skall hållas hemliga till just rätt ögonblick. Hos EDGE får du en projektledare som koordinerar leveransen från alla våra avdelningar och du får EN kontaktyta och bollplank från idé till genomförande. Projektledaren ser till att dina visioner blir förverkligade samtidigt som du har full kontroll på alla kostnader genom hela processen.

Visualisering

Att visualisera sitt projekt med ritningar och 3D-Skisser är ett mycket effektivt sätt att skaffa sig en uppfattning om slutresultatet redan innan första lastbilen har lämnat vårt lager. Vi är stolta över att kunna säga att vi ritar det vi levererar då vår 3D-avdelning gör oerhört realistiska renderingar av våra kommande projekt och lösningar.

Grafisk Produktion

Till våra bildlösningar för awards producerar vi också material både före och efter eventet. Vi producerar jinglar, bumprar och intron till skärmar av olika slag och våra grafiker har god kännedom om vilka filformat och inställningar som gör sig bäst på olika typer av skärmar. Efter eventet hjälper vi också till med klippning och redigering av inspelat videomaterial från kameraproduktioner.
Referensbilder
Såhär kan det se ut när vi gör awards:
Specialbyggd ljusskylt som dekor på ATG Sales Awards på Berns
Specialbyggd ljusskylt som dekor på ATG Sales Awards på Berns
Scenlösning till ICA-Handlarnas Dag på Globen / Avicii Arena
Scenlösning till ICA-Handlarnas Dag på Globen / Avicii Arena
Scenen på Tele2 Awards 2019 i Tele2 Arena
Scenen på Tele2 Awards 2019 i Tele2 Arena
Scen med en kombination av LED-skärmar och projektionsdukar till Tele2 Awards 2019
Scen med en kombination av LED-skärmar och projektionsdukar till Tele2 Awards 2019
Tele2 Awards 2022 på Tele2 Arena
Tele2 Awards 2022 på Tele2 Arena
Klara Hammarström uppträder på scen på Tele2 Awards i Tele2 Arena
Klara Hammarström uppträder på scen på Tele2 Awards i Tele2 Arena