SE | ENG

Pop-up

När vi bygger pop-up miljöer brukar det oftast innebära temporära pop-up butiker för försäljning eller tillfälligt bygga om befintliga lokaler för en pop-up aktivering som endast ska vara tillgänglig under en begränsad tid. Det kan till exempel vara en ombyggnation av en gammal butikslokal i centrala Stockholm till en utbildningslokal med café och konferenslokaler. Eller varför inte bygga om en parkeringsplats i centrala Visby till en mötesarena med ytor för både nätverkande, presentationer och enskilda möten?

Vi har lång erfarenhet av olika typer av pop-up aktiveringar och våra projektledare hjälper dig i dialoger övriga parter i projektet. Det kan t ex handla om kommunikation med fastighetsvärdar och elektriker. Projektledaren från EDGE koordinerar dessutom leveransen från alla våra avdelningar, och ser till att dina visioner blir realiserade samt att vi håller oss inom avtalade budgetramar.

Våra tjänster för pop-ups

Det här är de avdelningar som vanligtvis är involverade när vi gör pop-ups:

Ljudteknik

Ljudavdelningen levererar olika typer av högtalarsystem och mikrofoner till pop-up miljöer. Det kan t ex vara ljudanläggningar för bakgrundsmusik eller tal-ljud/utrop. Ljudavdelningen levererar också ljudteknik till DJ's, band och livemusik. Våra erfarna ljudtekniker projekterar, planerar och installerar ljudanläggningar i alla storlekar och former.

Ljusteknik

Ljusavdelningen sätter ljus till din pop-up miljö för funktion och design. De monterar spotlights och ljusarmaturer som ger bra allmänljus på din yta som lätt kan kontrolleras från ett kontroll-dator eller surfplatta. De gör också ljusdesigner med färgat ljus som lyser längs väggarna, goboprojiceringar och artistiska ljusinstallationer.

Bildteknik

Bildavdelningen levererar bildteknik till pop-up miljöer i form av skärmar, datorer, surfplattor och annan IT-utrustning. De gör också presentationsteknik till konferensrum med projektorer, projektionsdukar, bildmixrar och kameralösningar.

Dekor & Möbler

På vårt dekorlager har vi ett stort utbud av möbler i olika stilar och former. Vi har även ett stort utbud av barer och diskar som passar bra till pop-up miljöer när det gäller receptionsdiskar, barer, café-miljöer och liknande. Våra dekoratörer monterar en dekorlösning med rätt känsla och stil för just ditt projekt.

Snickeri

Snickeriavdelningen hjälper till med iordningställandet av lokalen eller ytan där du ska göra din pop-up aktivering. De river befintliga inventarier och bygger nya lösningar för att anpassa ytan till dina behov. De tar även fram specialproducerad inredning samt möbler i trä, metall, betong och plast.

Print

Printavdelningen producerar print på olika typer av material för olika appliceringar. De gör helfolieringar av golv, väggar och tak vilket kan vara ett mycket kostnadseffektivt sätt att branda om en lokal temporärt. De producerar också utskurna loggor av olika slag som används för att kommunicera varumärken inomhus och utomhus. Printavdelningen levererar också printade vepor och banderoller, ljuslådor och samt en mängd andra printprodukter för pop-up lösningar.

Projektledning

Våra projektledare har lång erfarenhet av olika typer av pop-up aktiveringar i olika miljöer. De koordinerar leveransen från alla våra avdelningar och ser till att din vision blir kommunicerad och realiserad inom den avtalade budgeten. Vår projektledare hjälper också till i dialogen med andra parter som kan vara involverade i en pop-up som t ex fastighetsvärdar, elektriker och andra leverantörer.

Visualisering

Vår visualiseringsavdelning tar fram skalenliga och måttsatta ritningar för din pop-up så att du tillsammans med projektledaren från Edge får en bra uppfattning om slutresultatet i god tid innan den första lastbilen lämnar vårt lager.

Vi kan även ta fram nästan fotorealistiska 3D-renderingar av våra lösningar som verkligen ger en känsla för hur slutresultatet kommer att bli. Detta är ett mycket bra hjälpmedel när beslut om lösningar och budgetar ska tas i flera instanser.

Grafisk Produktion

Vår grafikavdelning producerar grafik både till digitala medier och till print i samband med pop-up aktiveringar. De är experter på vilka filformat och upplösningar som passar bäst till olika applikationer och hjälper dig att konvertera grafik från befintliga brandguides och varumärkes riktlinjer till det aktuella projektet.
Referenscase
Här är några utvalda case för pop-up:
Referensbilder
Såhär kan det se ut när vi gör pop-up:
Pop-up för Amazon Web Services AWS i Stockholm
Pop-up för Amazon Web Services AWS i Stockholm
Pop-up för Amazon, AWS Popup Loft
Pop-up för Amazon, AWS Popup Loft
Pop-up för Google, Google Sessions, under Almedalsveckan i Visby
Pop-up för Google, Google Sessions, under Almedalsveckan i Visby
Scenen i Googles Pop-up i Almedalen
Scenen i Googles Pop-up i Almedalen
Pop-up aktivering för Staropramen under Nordea Masters på Bro Hof Golfklubb
Pop-up aktivering för Staropramen under Nordea Masters på Bro Hof Golfklubb
Pop-up bar för Staropramen på golftävnlingen Nordea Masters
Pop-up bar för Staropramen på golftävnlingen Nordea Masters