SE | ENG

Branding

Vi levererar brandinglösningar till företag och varumärken på festivaler och tävlingssammanhang. Vi producerar och installerar vepor, banderoller, menyskyltningar, entréportaler och stora utomhuslogotyper.

Våra snickare och printmontörer har god erfarenhet av de speciella krav som ställs vid arbetet kring större arrangemang och är vana att arbeta i krävande förhållanden och miljöer. Vi har under åren levererat branding till några av Sveriges största festivaler och tävlingar som t ex Nordea Masters, Stockholm Marathon, Summerburst och Sweden Rock.

Våra tjänster för Branding

Det här är de avdelningar som vanligtvis är involverade när vi gör branding:

Print

Printavdelningen levererar allt inom print och lite till. De producerar vepor och banderoller för montering på festivalscener, staket och fasader. Veporna produceras i olika material för olika tillfällen, väder och vind. Printavdelningen levererar också alla sorters skyltar för menyer, informationstavlor och loggor. Våra erfarna printmontörer har lång erfarenhet när det gäller montering av vepor, skyltar och banderoller i olika miljöer, både inom- och utomhus.

Snickeri

Snickeriet både producerar lösningar för branding och assisterar printavdelningen i montering av mer avancerade printlösningar. Våra snickare bygger även rigginglösningar för menysystem till tält på festivalområden, banderoller, vepor och skyltar. De bygger även entréportaler till festivaler och tävlingsområden.

Ljusteknik

Ljusavdelningen ljussätter våra brandinglösningar så att dom syns lika bra på kvällstid som på dagtid. Med ett stort urval av olika ljusarmaturer och lång erfarenhet av olika brandinglösningar tar de fram en kostnadseffektiv lösning med ett gott resultat.

Bildteknik

Bildavdelningen levererar bildlösningar i stora format för utomhusbruk. De levererar stora LED-skärmar, skärmar för resultat och kameraproduktion samt projektorer för fasadprojiceringar. Bildavdelningen levererar också datorer för uppspelning av videomaterial, kameralösningar samt all övrig teknik och personal som krävs i samband med professionella bildlösningar.

Projektledning

Våra projektledare har lång erfarenhet av olika typer av brandinglösningar i olika miljöer. Vår projektledare koordinerar leveransen från alla våra avdelningar och ser till att din vision blir kommunicerad och realiserad inom den avtalade budgeten. Vår projektledare hjälper också till i dialogen med andra parter som kan vara involverade i en brandinglösning som fastighetsvärdar, festivalgeneraler och sponsringsansvariga.

Visualisering

Vår visualiseringsavdelning tar fram skalenliga och måttsatta ritningar på din branding så att du tillsammans med projektledaren från Edge får en bra uppfattning om slutresultatet långt innan den första lastbilen lämnar vårt lager.

VI kan även ta fram nästan fotorealistiska 3D-renderingar av våra lösningar som verkligen ger en känsla för hur slutresultaten kommer att upplevas. Detta är ett mycket bra hjälpmedel när beslut om lösningar och budgetar ska tas i flera instanser.

Grafisk Produktion

Vår grafikavdelning producerar grafik till både digitala medier och för print till brandinglösningar. De är experter på vilka filformat och upplösningar som passar bäst till olika applikationer och hjälper dig att konvertera grafik från befintliga brandguides och varumärkes riktlinjer till det aktuella projektet.
Referenscase
Här är några utvalda case för branding:
Referensbilder
Såhär kan det se ut när vi gör branding:
Branding av entrén till Stockholm Waterfront för Allergan event
Branding av entrén till Stockholm Waterfront för Allergan event
Folering av fönster till Allergan event på Stockholm Waterfront
Folering av fönster till Allergan event på Stockholm Waterfront
Carlsberg branding till tält på The Weekend Festival i Stockholm
Carlsberg branding till tält på The Weekend Festival i Stockholm
Corona branding till bar på The Weekend Festival i Stockholm
Corona branding till bar på The Weekend Festival i Stockholm
Estrella branding till Sonar Festival på Nobelberget i Stockholm
Estrella branding till Sonar Festival på Nobelberget i Stockholm
Nordea branding av tält till Nordea Masters golftävling
Nordea branding av tält till Nordea Masters golftävling