SE | ENG

PS Communications 20-årsjubileum på The Meeting Room

När event- och kommunikationsbyrån PS Communication fyllde 20 år fick vi uppdraget att ta fram och producera design och teknik till deras jubileumsfest i grannlokalen The Meeting Room på Alströmergatan 20.

Vår lösning blev att installera högupplösta LED-skärmar på två av lokalens väggar som vi sen klädde in för att få ett helt sömnlöst möte med resten av lokalen. Den befintliga scenen byggdes ut i samma form och färg som resten av lokalen och specialbyggda möbler producerades.

Den tekniska lösningen blev en komplett ljud-, ljus- och bildlösning för presentationer, mingel och underhållning från Isaak & The Soul Company.
Bilder från projektet

Vår leverans

Till det här projektet levererade vi:

Mer bilder

Vita möbler och vit dekor till jubileums event på the meeting room ahlströmmer gatan 20
Specialbyggda möbler och utbyggnad av den befintliga scenen i vitlaserad plywood.
LED-väggs installation i eventlokal
Två av husets väggar kläddes in i högupplöst led-vägg.

Om Edge

EDGE Design & Technology

EDGE är en helhetsleverantör av design och teknik till möten, event och expo. Vi designar, projektleder och levererar över 300 event och aktiveringar varje år. Sedan starten har vi skapat tusentals miljöer och scener för möten till olika typer av event och evenemang.

Vår affärsidé är att erbjuda avancerade tekniska lösningar tillsammans med scenografi och design. Du som kund får EN kontaktyta och total kontroll på process och ekonomi, från ide till leverans.

Edge grundades 2012 och är en av Sveriges största leverantörer av teknik och design till mötesindustrin. Vi är 40 heltidsanställda och har ett stort nätverk av frilansande specialister som vi anlitar till olika projekt.

Vi blir ofta anlitade för att ta fram lösningar till t ex: företagevent, chefsmöten, mässmontrar, jubileum, hybridevent och aktiveringar av varumärken på evenemang och festivaler.
Läs mer om EDGE