SE | ENG

Tele2-Awards 2019

Inför Tele2s årliga medarbetarfest på Tele2 Arena fick vi uppdraget av PS Occasion att designa och leverera en stor scen för Awards och live-artister samt skapa ett mingelområde med ytterligare en scen till för-mingel och efterfest.

Till stora scenen blev lösningen en 30m bred panoramisk projektionsduk som hängde över hela scenen. Under panoramat fortsatte bildlösningen nedåt med ytterligare en 12m projektionsduk inramad av stående LED-skärmar. Ljusriggen bestod av ett 100-tal rörliga armaturer och blinders. Ljudavdelningen levererade ett förstklassigt ljudsystem för Awards samt ljudteknik till kvällens artister Smith & Tell och David Eldh med Le Hype!

Till mingeldelen fick dekoravdelningen verkligen visa vad de går för. Här byggdes "Tele2-City", ett enormt mingelområde inrett som en stad. Stora printade backdrops ramade in hela området och i mitten stod två gigantiska höghus bestående av tross och av printade vepor. Det ena rymde en stor 360-bar och det andra FOH/mixplats för den lilla scenen där Grant och Miriam Bryant uppträdde. Utöver detta byggdes ett arkadområde och en gigantisk sminkstation.
Bilder från projektet

Vår leverans

Till det här projektet levererade vi:

Mer bilder

Scen och dekormiljö till företagsevent på Tele2 arena
Översikt över hela eventet och Tele2-Arena pisten. Rummet delades av med en enorm printad vepa med scenen på den bortre halvan och mingelområdet på den närmre halvan.
Tele2 Awards företagsevent på Tele2 Arena
Översikt över mingelytan Tele2-City med scenen i bakgrunden.
Entreportal dekor till företagsevent
Välkomstskylten som välkomnar in till mingelytan Tele2-City.
Stadsmiljö kuliss till företagsevent
Tele2-City
Sminkstation till företagsevent i stockholm
Stor sminkstation
Make-up station på företagsevent
Stor sminkstation
Arkadmaskiner och pingisbord på företagsevent
Arkadområdet med pingisbord
Vinnare på Tele2 Awards
Awards på stora scenen
Smith & Tell live på företagsevent i Stockholm
Smith & Tell på Stora Scen
Rigging av punkter i taket på tele2 arena
Rigging i Tele2-Arena
Edge ljustekniker riggar tross och lampor på tele2 arena
Ljusbygg i Tele2-Arena
Stor scen för event på tele2 arena
Stora scenen på Tele2-Awards under byggnation

Om Edge

EDGE Design & Technology

EDGE är en helhetsleverantör av design och teknik till möten, event och expo. Vi designar, projektleder och levererar över 300 event och aktiveringar varje år. Sedan starten har vi skapat tusentals miljöer och scener för möten till olika typer av event och evenemang.

Vår affärsidé är att erbjuda avancerade tekniska lösningar tillsammans med scenografi och design. Du som kund får EN kontaktyta och total kontroll på process och ekonomi, från ide till leverans.

Edge grundades 2012 och är en av Sveriges största leverantörer av teknik och design till mötesindustrin. Vi är 40 heltidsanställda och har ett stort nätverk av frilansande specialister som vi anlitar till olika projekt.

Vi blir ofta anlitade för att ta fram lösningar till t ex: företagevent, chefsmöten, mässmontrar, jubileum, hybridevent och aktiveringar av varumärken på evenemang och festivaler.
Läs mer om EDGE