SE | ENG

Stora Journalistpriset - Live från Bonniers Konsthall

Sedan 2018 har vi haft äran att hjälpa Bonnier News med design och teknik till deras årliga prisutdelning "Stora Journalistpriset". Varje år i november hålls prisutdelningen och galamiddagen på Bonniers konsthall samt livestreamas ut på internet.

Våra lösningar har varierat en del från år till år men har alltid innefattat en komplett teknisk lösning med ljud, ljus, bild och kameralösning till prisutdelningen och middagen samt en design och scenografi till stora scenen.

Vi har också ramat in entrén till konsthallen, byggt lösningar för mingel och efterfest, gjort mattningar samt levererat dekor och inramning till alla övriga ytor.
Bilder från projektet

Vår leverans

Till det här projektet levererade vi:

Mer bilder

Scenen på stora journalistpriset på bonniers Konsthall
Scenen från Stora Journalistpriset 2022 med högblank vit matta.
Middag på stora journalistpriset på bonneviers konstall
Gästerna på plats under prisutdelningen 2022.
Vinnare av stora journalistpriset på bonniers konsthall
Scenografi med våra egentillverkade Edgetron-armaturer.

Om Edge

EDGE Design & Technology

EDGE är en helhetsleverantör av design och teknik till möten, event och expo. Vi designar, projektleder och levererar över 300 event och aktiveringar varje år. Sedan starten har vi skapat tusentals miljöer och scener för möten till olika typer av event och evenemang.

Vår affärsidé är att erbjuda avancerade tekniska lösningar tillsammans med scenografi och design. Du som kund får EN kontaktyta och total kontroll på process och ekonomi, från ide till leverans.

Edge grundades 2012 och är en av Sveriges största leverantörer av teknik och design till mötesindustrin. Vi är 40 heltidsanställda och har ett stort nätverk av frilansande specialister som vi anlitar till olika projekt.

Vi blir ofta anlitade för att ta fram lösningar till t ex: företagevent, chefsmöten, mässmontrar, jubileum, hybridevent och aktiveringar av varumärken på evenemang och festivaler.
Läs mer om EDGE