SE | ENG

Hotel At Six - En exklusiv eventlokal mitt i central Stockholm

På Hotel At Six mitt i centrala Stockholm finns en exklusiv konferensanläggning på över 2800 kvm med de två eventlokalerna Small och Large i center. Large är en fullmatad eventyta för konferens, middag och fest med en hel del befintlig teknik som bland annat inkluderar en stor LED-skärm, ljudsystem och en del ljus.

Eventlokalen Small ligger precis intill och kan tack vare en skjutvägg både bli en del av lokalen Large och fungera som ett separat rum. Small passar utmärkt att använda som förmingel, efterfest, greenroom, breakout eller som en fristående del i eventet.

Utanför eventlokalerna Small och Large finns ett mötestorg kallat Social. Här kan du ha gäster minglandes med eller utan mat, rama in ytan med en liten mässa eller varför inte köra efterfesten här och bygga om torget till nattklubb?

Vad vi kan erbjuda till ditt event på Hotel At Six

Här har vi spaltat upp de tjänster som vi vanligtvis erbjuder till kunder som ska arrangera event på Hotel At Six.

Ljudteknik

Huset har en alldeles utmärkt egen ljudanläggning med toppar, basar, trådlöst och mixer. Vi brukar komplettera med mer högtalare om eventet eller eventuella artister kräver det. Komplettera med mer trådlösa mikrofoner och bandteknik. Ibland uppgraderar vi till en mer avancerad ljudmixer och nästan alltid kommer vi med våra egna ljudtekniker som jobbar bra i team med våra andra tekniker.

Ljusteknik

Ljus är ju både funktion och form. På plats finns en kompetent ljuslösning för att belysa scenen som fungerar alldeles utmärkt, men vill man vara lite kreativ så behöver man oftast komplettera. Vi brukar vanligtvis hänga in lite rörligt ljus och ibland komplettera med någon ljusinstallation på sidorna om LED-skärmen. Ofta brukar vi också göra en hel del miljöbelysning med led-armaturer som sätter färg på ytorna.

Bildteknik

På scenen i Large sitter en stor LED-skärm monterad som styrs av en Watchout-mediaserver som huset har installerat. Den här lösningen är en mycket bra grund att utgå från och göra eventuella kompletteringar. Vi brukar komplettera med kördatorer, kameralösningar, previewskärmar och bildmixers.

Dekor

Dekormässigt vill vi nog sticka ut hakan lite och säga att vi har gjort de ambitiösaste design och dekorinstallationerna som har gjorts på Hotel At Six. Alltifrån att specialbygga mässmoduler till utställningar i Large, klä in hela scenen i plywood eller varför inte bygga en helt ny vägg mellan Large och Social för att passa just det eventets gästantal som en smäck.

Vi har gjort det mesta och ofta med väldigt korta bygg- och rivtider eftersom lokalen är väldigt populär och ofta bokad. Tveka inte att höra av dig till oss med din idé!

Snickeri

Där dekoravdelningen tar slut tar snickeriet vid. De specialproducerar allting som inte finns på vårt dekorlager. Av alla design- och dekorlösningar vi har levererat till Hotel At Six så är det snickeriet som har stått för merparten av allt specialproducerat.

Print

Printavdelningen har också gjort en varieté av leveranser till event på Hotel At Six. Alltifrån att foliera listerna på scenen i Large till en mörkgrå till att foliera alla fönster till kringliggande kontor inne i Social. Print har också folierat hela evententrén utanför till flera event och levererat specialdesignade pappersflygplan som hängde i hela taket i korridoren som leder in till Large och Social.

Grafik

En stor och högupplöst LED-skärm blir bara så bra som det content man visar på den. Grafikavdelningen har varit med och producerat material till ett flertal event på Hotel At Six. Allt med exakta pixelmått så det ska passa skärmen perfekt och underlätta arbetet på plats för bildteknikerna och därmed spara dyrbar tid!

Projektledning

Med korta bygg- och rivtider är det mycket som ska komma på plats på en gång. Våra erfarna projektledare koordinerar våra avdelningars leveranser och ser till att varje del byggs vid exakt rätt tillfälle. De guidar dig också igenom processen med att hitta rätt lösning för ditt event där vi nyttjar lokalens styrkor och hittar en lösning där du får ut så mycket som möjligt av din budget.

Transport & Logistik

Som i det flesta av eventlokalerna i centrala Stockholm är det inte helt enkelt att transportera stora volymer material in och ut. Efter alla event och transporter vi gjort till Hotel At Six har vi blivit experter på den här typen av logistiska utmaningar. Vi ser till att allt material som behövs för ditt event kommer in och ut från At Six på ett snabbt och effektivt sätt.

Visualisering

I nära dialog med projektledaren för ditt event tar våra 3D-grafiker fram skalenliga ritningar och visualiseringar av vår lösning som du får ta del av långt innan första lastbilen lämnar vårt lager. På så sätt ser vi till att vi har en gemensam bild av vad som kommer att ske på plats och att alla har samma målbild.

Förprogrammering

I populära lokaler där man har kort tid på plats för sitt event kan det vara en god idé att förprogrammera sin video- och ljuskörning någon annanstans. Hos oss i Bredden har vi en färdig visualiseringsstudio där du tillsammans med våra körtekniker kan ladda in och gå igenom alla presentationer och filmer innan det är dags för körning. Eller varför inte ta med ljusgänget och köra en tidskodad introshow där ljuset synkroniserat med videon? Ballt!
Referenscase
Här är några utvalda case för Hotel At Six:
Referensbilder
Såhär kan det se ut när vi gör Hotel At Six:
Huset scen och grundteknik används men vi har kompletterat med ljusinstallationer och utbyggnad av scenen
Huset scen och grundteknik används men vi har kompletterat med ljusinstallationer och utbyggnad av scenen
Dekorinstallation för foto/selfies ute i Social
Dekorinstallation för foto/selfies ute i Social
Miljöljussättning av Social och en projektor monterad över buffén som visar budskap
Miljöljussättning av Social och en projektor monterad över buffén som visar budskap
Specialbyggd entretunnel in till Large med ljusinstallation
Specialbyggd entretunnel in till Large med ljusinstallation
Inbyggnad av hela husets scen och sidor av skärm i plywood
Inbyggnad av hela husets scen och sidor av skärm i plywood
Specialbyggda möbler och inramning av social i plywood
Specialbyggda möbler och inramning av social i plywood
Specialbyggd vägg mellan Large och Social i plywood
Specialbyggd vägg mellan Large och Social i plywood
Dekorinstallation med pappersflygplan i taket i korridoren som leder till Social från evententren
Dekorinstallation med pappersflygplan i taket i korridoren som leder till Social från evententren