SE | ENG

Think With Google - Digital Marketing Transformation på Hotel At Six

Våren 2020 fick vi i uppdrag att göra en teknisk komplettering samt producera en ny scendesign till Think With Google - Digital Marketing Transformation på Hotel At Six, via vår kund Utsikt Kommunikation.

Utöver uppdraget kring scenen ingick också produktion av specialbyggda loungemöbler, inklädnad av befintliga möbler och väggar med samma design i plywood samt att montera en helt ny temporär vägg.

Ett grymt kul och samtidigt utmanande projekt som vi är mycket stolta över att ha producerat. Det blev riktigt, riktigt fint!
Bilder från projektet

Vår leverans

Till det här projektet levererade vi:
LjudLjudavdelning utgick från den ljudrigg som redan finns på Hotel At Six men kompletterade den med ljudmixning, trådlösa mickar och framför allt våra egna ljudtekniker.
LjusLjusavdelningen kompletterade befintligt ljus med rörligt ljus på scenen, ljus-styrning och egna ljustekniker.
BildBildavdelningen utgick från husets stora LED-vägg och kompletterade med bildmixning och en Watchout mediaserver. Man kompletterade också med preview-skärmar, datorer för presentationer, clickers samt framförallt våra egna bildtekniker.
DekorDekoravdelningen byggde ut husets scen med scenpodier och la blank vit matta över hela scenen. Ute i loungen och entrén kompletterade man snickerier med smådekor, blomster och detaljer. Man levererade även över 250 vikta pappersflygplan som monterades i taket och på de snickrade detaljerna. Dekoravdelningen levererade också över 200 av våra italienska designstolar till sittningen vid scenen.
SnickeriTill det här projektet gjorde snickeriavdelningen en massiv leverans. Enligt kundens beställning producerades ett stort antal element med liggande plywoodribbor. Scenen, scenväggen, husets diskar och barer kläddes in. Man byggde också en helt ny temporär vägg som delade av konferensen från loungen. Utöver allt detta producerades också ett stort antal helt nya möbler såsom ståbord och papperskorgsinklädnader, allt i samma plywoodstil.
PrintPrintavdelningen levererade folieringar och utskurna loggor för kommunikation och inramning av eventet.
ProjektledningInför och väl på plats koordinerades leveransen och byggnationen av vår projektledare Mikael "Snobben" Jonasson.

Mer bilder

Scenlösning med plywood till Google event på Hotel At Six i Stockholm
Scenen och scenväggen på At Six. Utbyggd med extrapodier, med vit högblank matta och helt inklädd i plywood. Notera även pappersflygplanen på sidorna om led-väggen som också återfanns i det grafiska materialet på skärmen.
Torget på i eventlokalen på Hotel At Six i Stockholm
Loungetorget på At Six med nya specialproducerade möbler i plywood.
Specialbyggd inredning till företagsevent
Husets buffédisk inklädd i plywood i samma manér som resten av möblerna.
Specialbyggd bardisk till företagsevent i Stockholm
Husets bardisk inklädd i plywood i samma manér som resten av möblerna.
Specialbyggd monter till företagsevent i Stockholm
Popup station precis innanför entrén - Hydration Station.
Snickeri för eventproduktion
Snickeriet byggde upp en helt ny temporär vägg som delar av scenrummet från loungen.
Pappersflygplan som en del av dekoren
Till eventet levererade dekoravdelningen över 200 vikta pappersflygplan. Här ser man några av dem i taket till korridoren som leder in till eventet.
Branding till entre och välkomstdisk
Specialbyggd entrédisk med bakvägg i plywood.
Buffebord av plywood
Ytterligare en befintlig buffédisk som blev inklädd i plywood enligt eventmanéret.
Bakom kulisserna på företagsevent på Hotel At Six
Bakom kulisserna under bygget av Think With Google - Digital Marketing Transformation

Om Edge

EDGE Design & Technology

EDGE är en helhetsleverantör av design och teknik till möten, event och expo. Vi designar, projektleder och levererar över 300 event och aktiveringar varje år. Sedan starten har vi skapat tusentals miljöer och scener för möten till olika typer av event och evenemang.

Vår affärsidé är att erbjuda avancerade tekniska lösningar tillsammans med scenografi och design. Du som kund får EN kontaktyta och total kontroll på process och ekonomi, från ide till leverans.

Edge grundades 2012 och är en av Sveriges största leverantörer av teknik och design till mötesindustrin. Vi är 40 heltidsanställda och har ett stort nätverk av frilansande specialister som vi anlitar till olika projekt.

Vi blir ofta anlitade för att ta fram lösningar till t ex: företagevent, chefsmöten, mässmontrar, jubileum, hybridevent och aktiveringar av varumärken på evenemang och festivaler.
Läs mer om EDGE