SE | ENG

Allsvenskans Stora Pris

På uppdrag av Mediaworks AB levererade vi under hösten 2022 en helhetslösning till den livesända tv-galan Allsvenskans Stora Pris som sändes live från lokalen O2 på Quality Hotel Friends. Vårt uppdrag bestod av att leverera teknik och scenografi för TV och de ca 200 gäster som fanns på plats.

Lösningen blev en trosskonstruktion som rigging för tyger, LED-skärm och ljus. Framför trossen byggdes en scen med högblank svart matta och som scenografi kompletterade vi det digitala materialet med våra Edgetron-armaturer samt rörligt ljus.
Bilder från projektet

Vår leverans

Till det här projektet levererade vi:

Mer bilder

Studio för digital sändning
Studion sedd framifrån med programledarna Karin Frick och Camilla Enström.
Studiomiljö med studiomöbler
Dialog vid ett av våra stora TV-studiobord.
Studio för digital sändning
Vy från kran-kameran där effektljusen på scenen syns tända.
Allsvenskans Stora Pris
Till höger och vänster om LED-väggen syns våra Edgetron-armaturer.

Om Edge

EDGE Design & Technology

EDGE är en helhetsleverantör av design och teknik till möten, event och expo. Vi designar, projektleder och levererar över 300 event och aktiveringar varje år. Sedan starten har vi skapat tusentals miljöer och scener för möten till olika typer av event och evenemang.

Vår affärsidé är att erbjuda avancerade tekniska lösningar tillsammans med scenografi och design. Du som kund får EN kontaktyta och total kontroll på process och ekonomi, från ide till leverans.

Edge grundades 2012 och är en av Sveriges största leverantörer av teknik och design till mötesindustrin. Vi är 40 heltidsanställda och har ett stort nätverk av frilansande specialister som vi anlitar till olika projekt.

Vi blir ofta anlitade för att ta fram lösningar till t ex: företagevent, chefsmöten, mässmontrar, jubileum, hybridevent och aktiveringar av varumärken på evenemang och festivaler.
Läs mer om EDGE