SE | ENG

Oriflame Cosmetics CEO Connect Special Edition

När Oriflame Cosmetics skulle arrangera sitt hybridevent CEO Connect Special Edition fick vi uppdraget att ta fram design och en teknisk lösning för mötet som hölls i lokalen Plan 3Scandic Continental.

Vår lösning blev en scen med tre specialproducerade väggar som fond. På väggarna monterades bildskärmar som kunde visa presentationsmaterialet för de gäster som var på plats och inte fick det presenterat i sändningen. Rummet ramades in med blomster och miljöbelysning och fick en riktigt studiofeeling.
Bilder från projektet

Vår leverans

Till det här projektet levererade vi:

Mer bilder

Teknikleverantör för event på Scandic Continental
Scenen med tre specialbyggda skärmväggar som fond. På skärmarna monterades bildskärmar där gästerna kunde se presentationerna.
Scendesign och skärmlösning för event på Scandic Continental
Scenen i närbild med scenmöblering och blomster.
Miljöljus till event på Scandic Continental
Innan sändningen började var rummet belyst med blå miljöbelysning.
Miljöljus med Astera Titan Tubes på event på Scandic Continental
Innan sändningen började var rummet belyst med blå miljöbelysning.

Om Edge

EDGE Design & Technology

EDGE är en helhetsleverantör av design och teknik till möten, event och expo. Vi designar, projektleder och levererar över 300 event och aktiveringar varje år. Sedan starten har vi skapat tusentals miljöer och scener för möten till olika typer av event och evenemang.

Vår affärsidé är att erbjuda avancerade tekniska lösningar tillsammans med scenografi och design. Du som kund får EN kontaktyta och total kontroll på process och ekonomi, från ide till leverans.

Edge grundades 2012 och är en av Sveriges största leverantörer av teknik och design till mötesindustrin. Vi är 40 heltidsanställda och har ett stort nätverk av frilansande specialister som vi anlitar till olika projekt.

Vi blir ofta anlitade för att ta fram lösningar till t ex: företagevent, chefsmöten, mässmontrar, jubileum, hybridevent och aktiveringar av varumärken på evenemang och festivaler.
Läs mer om EDGE