SE | ENG

Oriflame - We make it happen

Under corona-pandemin fick vi uppdraget av våra vänner på Oriflame Cosmetics att i samarbete Max Max Productions ta fram design och en teknisk lösning för ett online möte i Zoom för över 4000 deltagare.

Lösningen blev en specialbyggd 360-graders tv-studio som vi byggde upp i lokalen Strawberry Fields på Quality Hotel Friends

Studion var en rund produktion inramad av stora, bakprojicerade, projektionsytor. Inne i studion byggdes scendekor och framför allt en avancerad ljusrigg med över 50 rörliga armaturer, GLP ledbars och blinders.

För att det digitala mötet skulle fungera enligt önskemål med hundratals deltagare som live syntes på skärmarna och som man när som helst skulle kunna starta en dialog med i fullskärm så krävdes inte mindre än 65st laptops som alla kunde skicka både bild och ljud in till studion - mäktigt!
Bilder från projektet
Video från projektet

Vår leverans

Till det här projektet levererade vi:

Mer bilder

Juldekor till företagsevent
Juldekor i studion
Specialbyggd streamingstudio för digitalt företagsevent
Moderatorerna hälsar gästerna välkomna. På skärmen i bakgrunden syns några av de 4000 deltagarna.
Studiokamera produktion på företagsevent
Studion bakom kulisserna.
Konfetti pyroteknik och blinders till företagsevent
Konfetti och blinders i studion.
Skärmar som visar mötesdeltagare på event
Väggarna i studion bestod av två massiva bakprojicerade dukar.
Digital företagsfest
Fest och konfetti i studion.
Teknik case med utrustning
Tomcase under byggnation av eventet.
Svart cirkeltross 24m i diameter med Clay Paky Mythos 2, Martin Quantum Wash och GLP X4 bars.
Ljusrigg med Clay Paky Mythos 2, Martin Quantum Wash och GLP X4 bars.
Trosscirklar i olika storlekar
Ljusriggen hängdes i tre svarta cirkeltrossar.

Om Edge

EDGE Design & Technology

EDGE är en helhetsleverantör av design och teknik till möten, event och expo. Vi designar, projektleder och levererar över 300 event och aktiveringar varje år. Sedan starten har vi skapat tusentals miljöer och scener för möten till olika typer av event och evenemang.

Vår affärsidé är att erbjuda avancerade tekniska lösningar tillsammans med scenografi och design. Du som kund får EN kontaktyta och total kontroll på process och ekonomi, från ide till leverans.

Edge grundades 2012 och är en av Sveriges största leverantörer av teknik och design till mötesindustrin. Vi är 40 heltidsanställda och har ett stort nätverk av frilansande specialister som vi anlitar till olika projekt.

Vi blir ofta anlitade för att ta fram lösningar till t ex: företagevent, chefsmöten, mässmontrar, jubileum, hybridevent och aktiveringar av varumärken på evenemang och festivaler.
Läs mer om EDGE