SE | ENG

Neuroförbundets förbundskongress 2021 på Studio Flex Infra City

Under hösten 2021 flyttade vi Studio Flex från Quality Hotel Friends till mässhallen på Scandic Hotel Infra City. Ett av de projekten som var först ut i studion var Neuroförbundet förbundsstämma, Neuro Kongress 2021. Stämman sändes digitalt till alla deltagare via den interaktiva plattformen Twebcast där gästerna kunde delta, interagera och rösta.

Vår lösning för stämman utgick ifrån Studio Flex befintliga tekniska lösning men kompletterades med scenmöbleringar och framför allt utveckling och anpassning av den digitala plattformen.
Bilder från projektet

Vår leverans

Till det här projektet levererade vi:

Mer bilder

Strawberry Studio Flex för event i mässhallen på Scandic infra city
Studio Flex Infra i bakgrunden och två studiokameror i förgrunden.
Stort presidiebord till digital föreningsstämma eller bolagstämma
Studio Flex med specialbyggt presidiebord för upp till 10 personer.
Stor digital studio för event i Stockholm
Neuroförbundets kongress 2021 i full gång.
Neuroförbundets Neurokongress 2021 på Infra City
Talare på scenen under kongressen.
Specialbyggd studio för digitala event i stockholm
Dialog på scenen i studion
Edge levererar branding till presidiebord
Branding på presidiebordet
Scen anpassad för handikapp och rörelsehindrade
Deltagare på scenen på kongressen.

Om Edge

EDGE Design & Technology

EDGE är en helhetsleverantör av design och teknik till möten, event och expo. Vi designar, projektleder och levererar över 300 event och aktiveringar varje år. Sedan starten har vi skapat tusentals miljöer och scener för möten till olika typer av event och evenemang.

Vår affärsidé är att erbjuda avancerade tekniska lösningar tillsammans med scenografi och design. Du som kund får EN kontaktyta och total kontroll på process och ekonomi, från ide till leverans.

Edge grundades 2012 och är en av Sveriges största leverantörer av teknik och design till mötesindustrin. Vi är 40 heltidsanställda och har ett stort nätverk av frilansande specialister som vi anlitar till olika projekt.

Vi blir ofta anlitade för att ta fram lösningar till t ex: företagevent, chefsmöten, mässmontrar, jubileum, hybridevent och aktiveringar av varumärken på evenemang och festivaler.
Läs mer om EDGE