SE | ENG

Salesforce Live i C-lokalerna på Stockholm Waterfront

När Salesforce skulle arrangera sitt digitala event Salesforce LiveStockholm Waterfront fick vi uppdraget av Eventyr att designa och bygga en temporär studio för digital sändning i C-lokalerna på Waterfront.

Lösningen blev en u-formad trossbur med en printad fond som bakbelystes för att skapa ett djup i bakgrunden. Framför trossen byggdes ett scendäck i flera nivåer som sedan tillsammans med trossen kläddes i gräs, träpaneler och växtlighet.

Studion fick en infälld LED-skärm för presentationer, ljussättning samt en studiomöblering och sen var vi redo för sändning!
Bilder från projektet

Vår leverans

Till det här projektet levererade vi:

Mer bilder

Studio för digitalt företagsevent på Stockholm Waterfront
Översikt över studion med två spelplatser, en presentationsplats till vänster och en plats för sittande dialog till höger.
Presentationsyta i digital studio
Presentationsytan med inbyggd LED-Skärm
Alexandra Pascalidou är moderator i studion för digitala event
Sändningen börjar med moderator Alexandra Pascalidou
Micael Dahlén och Alexandra Pascalidou på Salesforce live
Micael Dahlén och Alexandra Pascalidou
Moderator Alexandra Pascalidou på Salesforce live
Moderator Alexandra Pascalidou
Paneldialog i studion på Salesforce Live på Stockholm Waterfront
Dialog i sittmiljön i studion.
Bird-view vinkel för studion
Dialog i sittmiljön i studion.
Bird-view vinkel för studion på Stockholm Waterfront
Bird-view över studion.

Om Edge

EDGE Design & Technology

EDGE är en helhetsleverantör av design och teknik till möten, event och expo. Vi designar, projektleder och levererar över 300 event och aktiveringar varje år. Sedan starten har vi skapat tusentals miljöer och scener för möten till olika typer av event och evenemang.

Vår affärsidé är att erbjuda avancerade tekniska lösningar tillsammans med scenografi och design. Du som kund får EN kontaktyta och total kontroll på process och ekonomi, från ide till leverans.

Edge grundades 2012 och är en av Sveriges största leverantörer av teknik och design till mötesindustrin. Vi är 40 heltidsanställda och har ett stort nätverk av frilansande specialister som vi anlitar till olika projekt.

Vi blir ofta anlitade för att ta fram lösningar till t ex: företagevent, chefsmöten, mässmontrar, jubileum, hybridevent och aktiveringar av varumärken på evenemang och festivaler.
Läs mer om EDGE