SE | ENG

Staropramen på Nordea Masters 2016

I samband med vår helhetsleverans till Nordea på Nordea Masters 2016 på Bro Hof Golfklubb så fick vi också ett ganska avancerat sidoprojekt av vår kund Perfect Noise / A Skillfull Crowd. Vi skulle bygga en varumärkesaktivering åt Carlsberg och deras varumärke Staropramen.

Lösningen blev en maffig barinstallation ute på golfbanan som alla besökarna passerade när dem rörde sig ner mot 18e hålet. Baren stod på en 150kvm layher-ställning som vi började med att lägga trall på. Sen byggde vi en lutande trossbox som fick ett kanalplast tak och en inklädnad i träpaneler för att ge intrycket av att det var massiva träbalkar som höll upp taket.

Inne i baren byggde vi en bakvägg med infälld förvaring bakom skjutdörrar. Sen byggdes en 12m lång U-formad bardisk av vår modulära bardiskserie som vi specialtillverkat åt Staropramen till ett tidigare event.

Utöver baren och bakväggen så fylldes ytan med mer specialbyggda möbler och attiraljer.

Bilder från projektet

Vår leverans

Till det här projektet levererade vi:

Mer bilder

Staropramen popup bar på Nordea Masters på Bro hof golfklubb
Trossboxen kläddes i träpaneler för att ge intrycket av massiva träbalkar.
Specialbyggd utomhusbar för Staropramen på sport evenemang
Inne i baren fanns vår specialbyggda modulära barserie, speciellt framtagen till Staropramen.
Staropramen popup aktivering
På benen monterades Staropramen loggor.
Specialbyggd bar serie för utomhusevent
Bakom baren fanns en bakvägg med inbyggd förvarning.
Specialbyggd dekor till Staropramen popup aktivering
Specialbyggda dekorelement i Staropramen manér.
Specialbyggd bardisk till golftävling
Utöver den stora baren byggde vi tre mindre installationer med Staropramen barer. Två uppe på varsin läktare och en tredje precis utanför klubbhuset på Bro Hof.
Trossbox för utomhus event
Byggnation av trossboxen som sen kläddes in.

Om Edge

EDGE Design & Technology

EDGE är en helhetsleverantör av design och teknik till möten, event och expo. Vi designar, projektleder och levererar över 300 event och aktiveringar varje år. Sedan starten har vi skapat tusentals miljöer och scener för möten till olika typer av event och evenemang.

Vår affärsidé är att erbjuda avancerade tekniska lösningar tillsammans med scenografi och design. Du som kund får EN kontaktyta och total kontroll på process och ekonomi, från ide till leverans.

Edge grundades 2012 och är en av Sveriges största leverantörer av teknik och design till mötesindustrin. Vi är 40 heltidsanställda och har ett stort nätverk av frilansande specialister som vi anlitar till olika projekt.

Vi blir ofta anlitade för att ta fram lösningar till t ex: företagevent, chefsmöten, mässmontrar, jubileum, hybridevent och aktiveringar av varumärken på evenemang och festivaler.
Läs mer om EDGE