SE | ENG

BMW i4 Launch Studio Flex

En av våra mest återkommande kunder i Studio Flex var Le Pacte och deras kund BMW som vid flera tillfällen gjorde lanseringar och höll utbildningar från Studion.

Ett sådant tillfälle var under sommaren 2021 när vi tillsammans gjorde den interna lanseringen av den nya BMW i4.
Bilder från projektet

Vår leverans

Till det här projektet levererade vi:

Mer bilder

BMW bil i event studio
Studio Flex var designad för att lätt kunna ta in t ex bilar i studion.
Presentation av bilar i studio för digitala event
Studio Flex kunde snabbt ställas om till olika möbleringar. På bilden har man flyttat det större podiet som normalt var på höger till mitten och tagit bort det mindre podiet för att göra plats för två bilar.
BMW bil i digital event studio
Här har vi en tredje variant på möblering med en bil på vänster och det stora podiet för sittande dialog kvar på sin standardposition.
Bakom kulissarna i studio för digitala event
Studio Flex Bakom kulisserna
Inspelning i event studio
Kamera rep innan sändning.
Steadi-cam operatör som filmar bil
Steadi-cam som filmar inne i bilen
Kameraproduktion som spelar in i studion
Inspelning i Studio Flex
Steadi-cam operatör som filmar bil
Steadi-cam fotograf

Om Edge

EDGE Design & Technology

EDGE är en helhetsleverantör av design och teknik till möten, event och expo. Vi designar, projektleder och levererar över 300 event och aktiveringar varje år. Sedan starten har vi skapat tusentals miljöer och scener för möten till olika typer av event och evenemang.

Vår affärsidé är att erbjuda avancerade tekniska lösningar tillsammans med scenografi och design. Du som kund får EN kontaktyta och total kontroll på process och ekonomi, från ide till leverans.

Edge grundades 2012 och är en av Sveriges största leverantörer av teknik och design till mötesindustrin. Vi är 40 heltidsanställda och har ett stort nätverk av frilansande specialister som vi anlitar till olika projekt.

Vi blir ofta anlitade för att ta fram lösningar till t ex: företagevent, chefsmöten, mässmontrar, jubileum, hybridevent och aktiveringar av varumärken på evenemang och festivaler.
Läs mer om EDGE