SE | ENG

Chefskonferens och lansering av nytt namn

ÅF PÖYRY Leadership Summit på Quality Hotel Friends

Mot slutet av 2019 fick vi förtroendet av vår kund PS Occasion att hjälpa till när ÅF PÖYRY skulle hålla sitt Leadership Summit och i samband med det lansera sitt nya namn AFRY. Eventet hölls i lokalen Strawberry Fields på Quality Hotel Friends i Solna och vårt uppdrag bestod av att designa och leverera en komplett lösning med design och teknik.

Lösningen blev en huvudscen med ett stort videopanorama omgivet av rörligt ljus. På långsidorna runt scenen riggade vi ytterliggare två videodukar som fick en inramning med Martins VDO Sceptron.

I mitten av rummet och vid entrén riggade vi runda trossar med trådgardiner som vi belyste med ledramper och projicerade gobos på.

I den bakre delen av rummet byggde vi en stor lounge som bland annat innehöll en stor, snickrad vägg där varje gäst fick montera sin egna personliga träbricka som sen tillsammans bildade AFRYs nya logga.
Bilder från projektet
Video från projektet

Vår leverans

Till det här projektet levererade vi:

Mer bilder

Event i Strawberry Fields på Quality Hotel Friends
Allting redo för gäster i Strawberry Fields
Panoramisk projektionsduk
Scenen med en panoramisk projektionsduk inramad av movingheads.
Företagsarrangemang i Strawberry Fields
Gästerna gör sig redo att ta plats innan konferensen startar.
Videolösning till konferens
Huvudbildytan samt en stödskärm till höger. Bredvid stödskärmarna satt Martin Sceptron-armaturer som en del av designen.
Trådgardiner med miljöljus och gobos
Entrén in i Strawberry Fields med trådgardiner som hänger från svängda trossar. Gardinerna är sen belysta med ledbars och på dem projicerar vi en specialtillverkad gobo med kundens logga från en moving head.
Eventlounge i Strawberry Fields
Lounge i S45 som ligger i bakre delen av Strawberry Fields.
Pappersflygplan som en del av eventdekoren
Dekoravdelningen vek över 150 pappersflygplan som monterades på linor genom lokalen.
AFRY logga pussel
Snickeriet producerade ett massivt pussel där varje deltagare fick sätta en personlig pusselbit för att skapa den nya loggan.
Pusselbitar som bildar en företagslogo
Närbild på pusslet, komplett med alla bitar.
Läktare för gäster i eventlounge
Läktare med tak som belyses underifrån med färg och gobos.
Läktare för gäster i eventlounge
Närbild på läktaren i loungen.
Ljusdesign till event
Scenen i kvällsutförande! Preppad för David Eldh och Le Hype.
Rörliga armaturer på scenen
Scenljuset med Martin Rush MH6 och Rush MH7.

Om Edge

EDGE Design & Technology

EDGE är en helhetsleverantör av design och teknik till möten, event och expo. Vi designar, projektleder och levererar över 300 event och aktiveringar varje år. Sedan starten har vi skapat tusentals miljöer och scener för möten till olika typer av event och evenemang.

Vår affärsidé är att erbjuda avancerade tekniska lösningar tillsammans med scenografi och design. Du som kund får EN kontaktyta och total kontroll på process och ekonomi, från ide till leverans.

Edge grundades 2012 och är en av Sveriges största leverantörer av teknik och design till mötesindustrin. Vi är 40 heltidsanställda och har ett stort nätverk av frilansande specialister som vi anlitar till olika projekt.

Vi blir ofta anlitade för att ta fram lösningar till t ex: företagevent, chefsmöten, mässmontrar, jubileum, hybridevent och aktiveringar av varumärken på evenemang och festivaler.
Läs mer om EDGE