SE | ENG

Audi E-Tron GT

Hur låter en elbil? Eller snarare, hur låter en av världens snabbaste elbilar? Den frågan var på tapeten när vi fick uppdraget av Workshop att skapa en lösning där kunden verkligen kunde få uppleva det specialproducerade ljudet som var framtaget till Audis nya sportbil E-Tron GT

Lösning blev en upplevelsehubb med integrerat ljud, ljus och bild där man blev helt omsluten av ljudet från E-tron GT medan man tittade på en minidokumentär om hur ljudet skapades.

Hubben monterades på plats i Audis Showroom på Hamngatan i Stockholm medan E-tron GT visades där under några veckor i början på 2021.
Bilder från projektet

Vår leverans

Till det här projektet levererade vi:

Mer bilder

Upplevelsehubb med inbyggd teknik
Upplevelsehubben på plats i Audis showroom.
LED-ljus installation
Upplevelsehubben sedd bakifrån
LED-ljus installation
Närbild på ljusinstallationen runt stolen
Specialbyggd möbel
Närbild på stolen med inbyggd bashögtalare

Om Edge

EDGE Design & Technology

EDGE är en helhetsleverantör av design och teknik till möten, event och expo. Vi designar, projektleder och levererar över 300 event och aktiveringar varje år. Sedan starten har vi skapat tusentals miljöer och scener för möten till olika typer av event och evenemang.

Vår affärsidé är att erbjuda avancerade tekniska lösningar tillsammans med scenografi och design. Du som kund får EN kontaktyta och total kontroll på process och ekonomi, från ide till leverans.

Edge grundades 2012 och är en av Sveriges största leverantörer av teknik och design till mötesindustrin. Vi är 40 heltidsanställda och har ett stort nätverk av frilansande specialister som vi anlitar till olika projekt.

Vi blir ofta anlitade för att ta fram lösningar till t ex: företagevent, chefsmöten, mässmontrar, jubileum, hybridevent och aktiveringar av varumärken på evenemang och festivaler.
Läs mer om EDGE