SE | ENG

Christmas Lounge på Westfield Mall of Scandinavia

Sedan vintern 2021 har vi fått i uppdrag av våra vänner på Eventum att ta fram en jul-lounge åt Westfield Mall of Scandinavia. Loungen har varit något av en oas i köpcentret där besökarna har kunnat ta en paus från julklapps shoppingen och man har också använt loungen som studio för den mycket populära Julkalendern som sändes i Mall of Scandinavias digitala kanaler.

Vår lösning har innehållit snickrad inredning, ny ljussättning och miljöljus, möblering och dekorering samt branding med foliering både inne i loungen och foliering av hela skyltfönstret.
Bilder från projektet

Vår leverans

Till det här projektet levererade vi:

Mer bilder

Foliering av skyltfönster
Foliering av hela skyltfönstret ut mot köpcentret.
Paketinslagnings station
Specialbyggd skylt och köpmansdisk för paketinslagningen i ena delen av loungen.
Juldekor till lounge
Möblerad och ljussatt jullounge.
Lounge med juldekor
Möblerad och ljussatt jullounge.
Jullounge dekor
Möblerad och ljussatt jullounge.
Julklappar dekor
Berg av inslagna paket.
Jul dekor till event
Jultomten på besök i loungen.
Displaymöbler till köpcentrum
Brandade diskar och displaymöbler ute i centrumet.

Om Edge

EDGE Design & Technology

EDGE är en helhetsleverantör av design och teknik till möten, event och expo. Vi designar, projektleder och levererar över 300 event och aktiveringar varje år. Sedan starten har vi skapat tusentals miljöer och scener för möten till olika typer av event och evenemang.

Vår affärsidé är att erbjuda avancerade tekniska lösningar tillsammans med scenografi och design. Du som kund får EN kontaktyta och total kontroll på process och ekonomi, från ide till leverans.

Edge grundades 2012 och är en av Sveriges största leverantörer av teknik och design till mötesindustrin. Vi är 40 heltidsanställda och har ett stort nätverk av frilansande specialister som vi anlitar till olika projekt.

Vi blir ofta anlitade för att ta fram lösningar till t ex: företagevent, chefsmöten, mässmontrar, jubileum, hybridevent och aktiveringar av varumärken på evenemang och festivaler.
Läs mer om EDGE