SE | ENG

Amazon Web Services Popup Loft i Stockholm

Under hösten 2019 fick vi uppdraget av PS Occasion att hjälpa deras kund Amazon att etablera en popup mötesplats för startups, investerare och entreprenörer inom IT. Projektet gick under namnet AWS Popup loft och var en fyra veckor lång etablering i Paradisets gamla lokaler på Mäster Samuelsgatan 23.

Vårt uppdrag bestod av att ställa i ordning de utrivna lokalerna för gäster med grundmålning, temporär strömdragning och funktionsljus. När det var gjort etablerade vi själva popupen som bestod av flera olika konferensrum och lounger.
Bilder från projektet

Vår leverans

Till det här projektet levererade vi:

Mer bilder

Specialbyggd inredning till event
Specialbyggda bord, väggfolieringar samt ner pendlade växter och stämningsbelysning.
Kanalplast vägg med belysning
Avskärmningsväggar i kanalplast monterade i träramar. Väggarna belystes sen med ledbars för att skapa en glow-effekt.
Specialbyggd läktare till event
Specialbyggd läktare med infällda ladd-uttag för den som vill sitta här och jobba.
Installation med lysrör
Ljusinstallation i ett av rummen med ner pendlade lysrörsarmaturer

Om Edge

EDGE Design & Technology

EDGE är en helhetsleverantör av design och teknik till möten, event och expo. Vi designar, projektleder och levererar över 300 event och aktiveringar varje år. Sedan starten har vi skapat tusentals miljöer och scener för möten till olika typer av event och evenemang.

Vår affärsidé är att erbjuda avancerade tekniska lösningar tillsammans med scenografi och design. Du som kund får EN kontaktyta och total kontroll på process och ekonomi, från ide till leverans.

Edge grundades 2012 och är en av Sveriges största leverantörer av teknik och design till mötesindustrin. Vi är 40 heltidsanställda och har ett stort nätverk av frilansande specialister som vi anlitar till olika projekt.

Vi blir ofta anlitade för att ta fram lösningar till t ex: företagevent, chefsmöten, mässmontrar, jubileum, hybridevent och aktiveringar av varumärken på evenemang och festivaler.
Läs mer om EDGE