SE | ENG

Montrar åt Carlsberg, Staropramen, Eriksberg, Guinness m.fl.

Våren 2015 fick vi uppdraget av vår kund Perfect Noise (senare A Skillfull Crowd) att ta över produktionen av Carlsbergs olika varumärkens närvaro på Stockholm Beer and Whisky Festival och En Öl & Whisky Mässa i Göteborg. Utöver etableringarna på dessa två mässor innehöll uppdraget också etableringar på Visby Beer Festival och Uppsala Beer & Whisky.

Sedan 2015 har vi producerat åtskilliga montrar och aktiveringar åt varumärken som Carlsberg, Staropramen, Guinness, Eriksberg, NCB (Nya Carnegie Bryggeriet), Brooklyn Breweries med flera. Allt i nära samarbete med våra vänner på Perfect Noise / A Skillfull Crowd.
Bilder från projektet

Vår leverans

Till det här projektet levererade vi:

Mer bilder

Eriksberg mässmonter på Stockholm Beer and Whiskey festival
Specialbyggd mässmonter åt Eriksberg med tak och utskurna loggor i frigolit på plexibärare monterade på taket.
Eriksberg mässmonter på öl & whiskey mässan
Närbild på en Eriksbergsmonter med
Eriksberg mässmonter på öl & whisky mässan
Ytterligare en Eriksbergsmonter. Ofta fick ett befintligt monterkoncept anpassas till nya förutsättningar när man återanvände samma monterdelar vid flera mässor.
Guiness mässmonter på Stockholm Beer and Whisky festival
Specialbyggd bardisk till Guinness i lackad valkromat
Guiness mässmonter på öl & whisky mässan
Samma bardisk till Guinness återanvänd i en ny monter. Den här gången med en bård ovanför bardisken i furu i stället för den klassiska svarta.
Staropramen mässmonter på Stockholm Beer and Whisky festival
Ofta etablerade vi flera av Carlsbergs varumärken bredvid varandra på samma mässyta. Här är ett sånt exempel där vi ser Staropramen till vänster och Nya Carnegiebryggeriet till höger.
Staropramen mässmonter på öl & whiskey mässan
Närbild på en Staropramen med en specialbyggd bar i förgrunden och skjutdörrar i gammal stil på bakgrunden. Skjutdörrar är väldigt smart i mässmontrar då man ofta måste vara utrymmeseffektiv!
Staropramen mässmonter på öl & whisky mässan
Ytterligare en Staropramen med en något större bardisk. Till Staropramen tog vi fram en modulär bardisk-serie med raka sektioner och hör som man kunde bygga ihop i många olika former.
NCB mässmonter på öl & whisky mässan
Monter för NCB / Nya Carnegiebryggeriet med deras mycket uppskattade
Brooklyn Breweries mässmonter på Stockholm Beer and Whisky festival
Samma monter från andra hållet där man ser vårt lilla inglasade mini-bryggeri.
NCB mässmonter på Stockholm Beer and Whisky festival
NCB Monter i annan tappning. Den här gången med mörkt betsat trä och en bakvägg i skifferfärg som fungerar som
Brooklyn Breweries mässmonter på öl & whisky mässan
Monter åt Brooklyn Breweries med laserade lastpallar som bakgrund och en bardisk i OSB i förgrunden. Även den här OSB bar-serien var modulär och kunde byggas ihop på många olika sätt.
Brooklyn Breweries mässmonter på öl & whisky mässan
Närbild av Öl-hjulet. Hjulet fungerade som ett klassiskt chokladhjul där bartendern tryckte på en knapp och sen stannade hjulet när gästen sa till. När hjulet slutat snurra blev man serverad den ölen som pilen pekade på. Det var en utmaning å få det att fungera med de ganska tunga och olika stora flaskorna!
Carlsberg mässmonter på öl & whisky mässan
Till alla de varumärken som inte riktigt kunde fylla en egen monter skapade Carlsberg konceptet

Om Edge

EDGE Design & Technology

EDGE är en helhetsleverantör av design och teknik till möten, event och expo. Vi designar, projektleder och levererar över 300 event och aktiveringar varje år. Sedan starten har vi skapat tusentals miljöer och scener för möten till olika typer av event och evenemang.

Vår affärsidé är att erbjuda avancerade tekniska lösningar tillsammans med scenografi och design. Du som kund får EN kontaktyta och total kontroll på process och ekonomi, från ide till leverans.

Edge grundades 2012 och är en av Sveriges största leverantörer av teknik och design till mötesindustrin. Vi är 40 heltidsanställda och har ett stort nätverk av frilansande specialister som vi anlitar till olika projekt.

Vi blir ofta anlitade för att ta fram lösningar till t ex: företagevent, chefsmöten, mässmontrar, jubileum, hybridevent och aktiveringar av varumärken på evenemang och festivaler.
Läs mer om EDGE