SE | ENG

ATG Sales Awards - Soul 2 Soul

Under våren 2022 fick vi uppdraget att producera en scenografi designad av PS Occasion till deras kund ATG i samband med eventet ATG Sales Awards 2022 i stora salongen på Berns. Scenografin var en 6,5m bred "skylt" med fyra stycken fristående vingar och en svävande skylt hängandes fritt ovanför.

Skylten byggdes av MDF-skivor utskurna i vår CNC-fräs. Skivorna monterades sen på en trossrigg för stabilitet på scenen. I skivorna monterades sen över 130 socklar och glödlampor som kopplades ihop med dimrar som gjorde att varje glödlampa kunde kontrolleras individuellt.
Bilder från projektet

Vår leverans

Till det här projektet levererade vi:

Mer bilder

Scenlösning Berns Stora Salongen
Scenografin blev en enorm 6,5m bred skylt med 130 glödlampor som alla kunde styras individuellt.
Företagsevent Berns Stora Salongen
Scenografin sedd framifrån
Logga ljusskylt
Närbild på lösningen under byggnation

Om Edge

EDGE Design & Technology

EDGE är en helhetsleverantör av design och teknik till möten, event och expo. Vi designar, projektleder och levererar över 300 event och aktiveringar varje år. Sedan starten har vi skapat tusentals miljöer och scener för möten till olika typer av event och evenemang.

Vår affärsidé är att erbjuda avancerade tekniska lösningar tillsammans med scenografi och design. Du som kund får EN kontaktyta och total kontroll på process och ekonomi, från ide till leverans.

Edge grundades 2012 och är en av Sveriges största leverantörer av teknik och design till mötesindustrin. Vi är 40 heltidsanställda och har ett stort nätverk av frilansande specialister som vi anlitar till olika projekt.

Vi blir ofta anlitade för att ta fram lösningar till t ex: företagevent, chefsmöten, mässmontrar, jubileum, hybridevent och aktiveringar av varumärken på evenemang och festivaler.
Läs mer om EDGE