SE | ENG

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kick Off 2019

När Länsförsäkringar Fastighetsförmedling skulle ha sin årliga Kick Off 2019 på Stockholm Waterfront, fick vi uppdraget att leverera design och en komplett teknisk lösning av vår kund PS Occasion.

Lösningen blev en maffig, panoramisk videolösning till lokalen A1 som kompletterades med en förstärkning av husets ljud- och ljusteknik samt en scen med en specialbyggd talarstol med infräst logga. Utöver lösningen för scenen i A1 levererade vi teknik och dekor till minglet i M1 och entréer samt till efterfesten uppe i Bar 5.
Bilder från projektet

Vår leverans

Till det här projektet levererade vi:

Mer bilder

Specialbyggd talarstol på scenen till event i A1 på Stockholm waterfront
Närbild på vår specialbyggda talarstol med infräst, bakbelyst logga.
30m bred projektionsduk för videopanorama på scenen
30m brett videopanorama på Waterfront
Företagsevent i A1 på Stockholm Waterfront
Panoramat gjordes med tre projektorer och styrdes av en Watchout mediaserver

Om Edge

EDGE Design & Technology

EDGE är en helhetsleverantör av design och teknik till möten, event och expo. Vi designar, projektleder och levererar över 300 event och aktiveringar varje år. Sedan starten har vi skapat tusentals miljöer och scener för möten till olika typer av event och evenemang.

Vår affärsidé är att erbjuda avancerade tekniska lösningar tillsammans med scenografi och design. Du som kund får EN kontaktyta och total kontroll på process och ekonomi, från ide till leverans.

Edge grundades 2012 och är en av Sveriges största leverantörer av teknik och design till mötesindustrin. Vi är 40 heltidsanställda och har ett stort nätverk av frilansande specialister som vi anlitar till olika projekt.

Vi blir ofta anlitade för att ta fram lösningar till t ex: företagevent, chefsmöten, mässmontrar, jubileum, hybridevent och aktiveringar av varumärken på evenemang och festivaler.
Läs mer om EDGE