SE | ENG

ATEA Landslagsläger 2021

Hur gör man något snyggt i ett tält? Den frågan ställde vi oss när vi fick möjlighet att hjälpa vår kund Minnesota Kommunikation med att ta fram en lösning för en kickoff i ett tält för 1500 personer till deras kund ATEA ute på Bosön. Lösningen skulle fungera för sittande konferens på dagen för att sen omvandlas till en scen för konsert med Eclipse, Kaliffa och Molly Sandén samt nattklubb på kvällen.

Lösning blev en massiv Layher-scen som vi snyggade till med mattningar och fronter i plywood. På den byggdes tre stora, högupplösta LED-Skärmar varav huvudskärmen var 14x4m och sidorna 6x4m. Hela scenen ramades in av 4m höga väggar av mesh-tyg med infällda linjer av Sceptron-armaturer. Som grädde på moset hängde vi dit en ljusrigg med ett 40-tal röriga armaturer och riggade ett ordentligt PA-system för både konferens och fest.
Bilder från projektet

Vår leverans

Till det här projektet levererade vi:

Mer bilder

Företagsevent i tält
ATEAs marknadschef hälsar alla välkomna vid konferensens öppnande.
Företagsevent i tält
Bildlösningen bestod av tre högupplösta LED-väggar; en i storlek 14x4m i mitten för presentationer samt en 6x3,5m per sida för kamerastöd.
Scen i tält
LED-väggarna knöts ihop med 4st horisontella streck gjorda av Martin VDO Sceptron.
Eclipse live företagsevent
Bandet Eclipse uppträdde på konferensen.
Eclipse Sweden Live
Eclipse och ATEAs marknadschef.
Kaliffa live på företagsgig
Kaliffa på scen!
Molly Sandén live på företagsgig
Molly Sandén uppträder.
Dj med VJ visuals LED-Vägg
DJ med visuals på led-väggarna.
Kameraproduktion med kran
Kameraproduktionen bestod bland annat av en kamera riggad på kran.
DB Technologies VIO Line-Array
Ljudanläggning för tal, konferens och liveakter.

Om Edge

EDGE Design & Technology

EDGE är en helhetsleverantör av design och teknik till möten, event och expo. Vi designar, projektleder och levererar över 300 event och aktiveringar varje år. Sedan starten har vi skapat tusentals miljöer och scener för möten till olika typer av event och evenemang.

Vår affärsidé är att erbjuda avancerade tekniska lösningar tillsammans med scenografi och design. Du som kund får EN kontaktyta och total kontroll på process och ekonomi, från ide till leverans.

Edge grundades 2012 och är en av Sveriges största leverantörer av teknik och design till mötesindustrin. Vi är 40 heltidsanställda och har ett stort nätverk av frilansande specialister som vi anlitar till olika projekt.

Vi blir ofta anlitade för att ta fram lösningar till t ex: företagevent, chefsmöten, mässmontrar, jubileum, hybridevent och aktiveringar av varumärken på evenemang och festivaler.
Läs mer om EDGE