SE | ENG

Dustin Summit 2022

Under hösten 2022 ville Dustin samla alla sina medarbetare för konferens och fest i Stockholm. Tillsammans med eventbyrån Eventyr fick vi uppdraget att ta fram design och en teknisk lösning för konferens och fest med liveartister på Globen / Avicii Arena.

Lösningen blev en avlång scen i mitten av rummet under jumbotronen. På ena sidan riggades det för konferens med publik sittandes på golvet och upp i Globens läktare. På andra sidan byggdes det barer och loungemiljöer för fest och artister.

För att rama in rummet byggdes det fyra stycken upplevelse hubbar, en i varje hörn av pisten. Här hittade gästerna en arkadhörna, silent disco och en 360graders fotoupplevelse. För att välkomna alla gäster in i lokalen riggades det också en riktigt stor laser tunnel.
Bilder från projektet

Vår leverans

Till det här projektet levererade vi:

Mer bilder

Scenlösning för artister i Globem / Avicii Arena
Till scenen användes fem olika bildytor med led-skärmar samt husets jumbotron.
Lasertunnel som entre in til eventet
Lasertunneln i entrén
Scen för konferens i Globen / Avicii Arena
Konferenssidan av scenen med tre bildytor tända samt jumbotronen
Ljusrigg till scenen med Martin Sceptron VDO 10 armaturer
Scentrossarna och upplevelsehubbarna var outlineade med Martin VDO Sceptron
Scenlösning i mitten av Globen golvet
Vy över hela globen från övre läktaren
Mashub Lab live på företagsfest
Mashup Lab på scen!
Benjamin Ingross live i Goben / Avicii Arena
Benjamin Ingrosso
Scenlösning i Globen
Benjamin Ingrosso
Upplevelsehubb
En av fyra upplevelsehubbar. Här kunde gästerna klottra ner ett budskap med neon-pennor som sen lystes upp med UV-ljus.
Mashup Lab med lasershow i Globen / Avicii Arena
Mashup Lab med laser från Laserimage

Om Edge

EDGE Design & Technology

EDGE är en helhetsleverantör av design och teknik till möten, event och expo. Vi designar, projektleder och levererar över 300 event och aktiveringar varje år. Sedan starten har vi skapat tusentals miljöer och scener för möten till olika typer av event och evenemang.

Vår affärsidé är att erbjuda avancerade tekniska lösningar tillsammans med scenografi och design. Du som kund får EN kontaktyta och total kontroll på process och ekonomi, från ide till leverans.

Edge grundades 2012 och är en av Sveriges största leverantörer av teknik och design till mötesindustrin. Vi är 40 heltidsanställda och har ett stort nätverk av frilansande specialister som vi anlitar till olika projekt.

Vi blir ofta anlitade för att ta fram lösningar till t ex: företagevent, chefsmöten, mässmontrar, jubileum, hybridevent och aktiveringar av varumärken på evenemang och festivaler.
Läs mer om EDGE