SE | ENG

Reitan RM20 på Conventum i Örebro

Ett led i vår aspiration att ständigt utveckla våra scenlösningar har alltid varit att laborera med egna produkter. Ibland känner vi att det helt enkelt inte finns en befintlig lösning för att förverkliga våra idéer och då bygger vi den helt enkelt själva.

Så var fallet när vi i början av 2020 fick uppdraget av våra vänner på Creative Meetings att ta fram en scendesign och komplett teknisk lösning till Reitans RM20 på Conventum i Örebro.

Lösningen blev 130 specialproducerade ljuspaneler som vi döpte till Triangled. Dessa ljuspaneler sätts ihop med varandra och bildar sen en vägg av ljus som i sin tur kan bilda oändligt många former och mönster. Kul!

Utöver scenografin med Triangled levererade vi också en komplett teknisk lösning med ljud, ljus och bild för konferens och fest samt en dekorlösning med scendäck i flera nivåer, scenmöblemang och en stor RM20 logga i frigolit.
Bilder från projektet
Video från projektet

Vår leverans

Till det här projektet levererade vi:

Mer bilder

Scen till företagsevent på Conventum i Örebro
Stora scenen för konferens och middag med 130st Triangled armaturer som fond.
Ljusdesign till scenen med EDGE Triangled och Ayrton Magic Panel 602
Framför fonden med Triangled hängde ett videopanorama på 10x3m. På sidan om scenen hängde en ljusrigg med Ayrton Magicpanel 602.
Edge triangled som scenografi på scen till företagsevent
Scenen snett nerifrån.
Prisutdelning till årets säljare på företagsevent med reitan på conventum i örebro
Scenen i konferensläge.
Poplabbet med Pelle Arhio och Robert van der Zwan
Poplabbet med Pelle Arhio och Robert van der Zwan på scenen
Poplabbet underhåller på konferens och företagsevent i Örebro
Poplabbet på scenen.
Ljusdesign med rörligt ljus till företagsevent
Scenen med Magic Panels och Triangled i vitt.

Om Edge

EDGE Design & Technology

EDGE är en helhetsleverantör av design och teknik till möten, event och expo. Vi designar, projektleder och levererar över 300 event och aktiveringar varje år. Sedan starten har vi skapat tusentals miljöer och scener för möten till olika typer av event och evenemang.

Vår affärsidé är att erbjuda avancerade tekniska lösningar tillsammans med scenografi och design. Du som kund får EN kontaktyta och total kontroll på process och ekonomi, från ide till leverans.

Edge grundades 2012 och är en av Sveriges största leverantörer av teknik och design till mötesindustrin. Vi är 40 heltidsanställda och har ett stort nätverk av frilansande specialister som vi anlitar till olika projekt.

Vi blir ofta anlitade för att ta fram lösningar till t ex: företagevent, chefsmöten, mässmontrar, jubileum, hybridevent och aktiveringar av varumärken på evenemang och festivaler.
Läs mer om EDGE