SE | ENG

Här har vi samlat det finaste vi har gjort

Case & Referenser

Här har vi samlat en del av det finaste vi har gjort inom möten, event och expo i hopp om att skapa inspiration till kommande projekt och ge en liten inblick i hur vi jobbar.

Referenser från specifika lokaler

Även om vi jobbar med projekt över hela Sverige och utomlands så finns det ett par eventlokaler i Stockholm som vi ofta återkommer till: Hotel At Six, Avicii Arena / Globen, Quality Hotel Friends, Stockholm Waterfront och Tele2-Arena. I just dessa lokaler känner vi oss extra hemma och har därför stor erfarenhet av att jobba där men också bra koll på vilka lösningar och layouter som passar bäst just där. Ska du göra event i någon av dessa lokaler? Kontakta oss så berättar vi mer om våra erfarenheter!

Alla våra case

Här nedan finns alla våra referensprojekt samlade. Använd gärna filtreringsfunktionerna eller sökfunktionen för att hitta det du söker.

Case

Tyvärr finns inga referenscase som matchar din sökning eller filtrering

Om Edge

EDGE Design & Technology

EDGE är en helhetsleverantör av design och teknik till möten, event och expo. Vi designar, projektleder och levererar över 300 event och aktiveringar varje år. Sedan starten har vi skapat tusentals miljöer och scener för möten till olika typer av event och evenemang.

Vår affärsidé är att erbjuda avancerade tekniska lösningar tillsammans med scenografi och design. Du som kund får EN kontaktyta och total kontroll på process och ekonomi, från ide till leverans.

Edge grundades 2012 och är en av Sveriges största leverantörer av teknik och design till mötesindustrin. Vi är 40 heltidsanställda och har ett stort nätverk av frilansande specialister som vi anlitar till olika projekt.

Vi blir ofta anlitade för att ta fram lösningar till t ex: företagevent, chefsmöten, mässmontrar, jubileum, hybridevent och aktiveringar av varumärken på evenemang och festivaler.
Läs mer om EDGE